Osman Oluşturma zamanı: 30 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 30 Haziran, 2012 Meraba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum ve partner arama denen bi bölüm olduğunu görünce hem şaşırdım hem sevindim, İstanbul Pendikte oturuyorum fakat oturduğum mahalle Tuzlaya da fazlasıyla yakın. Bu yüzden bu civarlarda masa tenisi oynayabileceğim, düzenli olarak gidebileceğim ve oynayacak arkadaşlar bulabileceğim bir yer veya bu tarz bir arayışta olan arkadaş varmı acaba?
Mert7000 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Kartal-pendik civarında Rıdvan Bey var, görüşmenizi öneririm. Onun dışında isteyen oynayabiliyor mu, rakip bulunuyor mu, kayıt vs. var mı hiçbir bilgim yok ama Maltepe Türkan Saylan K.M.'de bir spor salonu var, orayı araştırabilirsiniz.
Osman Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Hmm. Teşekkür ederim bilgiler için. Tuzlada kafkale diye bir spor salonu var sanırım. Orası hakkında bilgin var mı? Rıdav Beye nasıl ulaşabilirim bide?
Mert7000 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 http://www.masatenisi.org/forums/user/11743-rydvan/ Profil linki bu. Özel mesaj ile ulaşabilirsin. Kafkale spor kompleksi hakkında ise bilgim yok, daha önce hiç gitmedim; ama aşağıdaki linkte Sait Bey numarasını bırakmış, tuzlada oturduğunu söyleyen arkadaşlar da var. Onlara da telefon veya özel mesaj yolu ile ulaşabilirsin. http://www.masatenisi.org/forums/topic/3416-anadolu-yakasi-tuzla-kafkale-grubu-kuralim/
Osman Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Peki çok teşekkür ederim..
41murat Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2012 MİSAFİR OLARAK KARTALDAYIM EĞER YARIN MÜSAİT OLURSAN OYNAYABİLİRİZ
Osman Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2012 Kusura bakmayın daha yeni gördüm de oynayacak yer var mı ki kartalda?
kartalli Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Kartal da Kurfalıda Kartalite merkezi var. onun alt katında 5 masadan oluşan salonumuz var.Herkese açıktır.Akşam 18:00 dan sonra oynayacak arkadaşlar bulunur ama yarın ramazan o yüzden 1 ay sonra başlayacağız.
kartalli Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2012 Kartal-pendik civarında Rıdvan Bey var, görüşmenizi öneririm. Onun dışında isteyen oynayabiliyor mu, rakip bulunuyor mu, kayıt vs. var mı hiçbir bilgim yok ama Maltepe Türkan Saylan K.M.'de bir spor salonu var, orayı araştırabilirsiniz. Selamlar..orası bayağı oldu kapanalı..Ferit abiler eski salonları tamiratta olduğu için orayı kullanıyorlardı.
atila Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2012 Merhaba masa tenisi seven dostlar; Kurtköy Pendikte masatenisi salonumuz çok yakında açılıyor. İsteyen şu anda oynayabilir, salonumuz hazır ilave masalarımızı bekliyoruz:-) Adres: Yenişehir (uydukent) Mah. Aydos Cebir Kolleji Çamlık. Yeni açılan EMSEY hastahanesinin 150 metre batısında.
eylmz Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2012 Kafkalede ben de çok aradım oynayacak birilerini ama yok ne yazıkki.
atila Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2012 Merhaba arkadaslar KURTKOY de Veteran Masa Tenisi ve Satranc salonumuz acildi cep 0552 409 82 54 Adres Camlik Mh. Cebir Kolleji spor kompleksi Kurtkoy Pendik Tel 0216 646 00 03
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Öncelikle Atilla bey Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Pendik Kurtköy civarında böyle bir salon çok iyi oldu. Geçen pazar günü Aydos Cebir Koleji Spor kompleksindeki salona gittim. Bence gayet güzel bir salon olmuş, 5 adet masa var ışık iyi sayılır zeminde iyi sayılır bence kesinlikle gidilir. Hele ki evime yürüyerek 10 dak. mesafede olması en büyük artısı. Pendik - Tuzla - Kurtköy civarındaki arkadaşlara öneririm. Hatta sözleşip buluşadabiliriz.
denizci Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2013 size en yakın yer benimde kullandığım yer pendik köprüsünü geçtikten hemen sonra solda total petrol istasyonunun üstünden geçen adnan kahveci köprüsü var e-5 üzerinde köprünün sağında finas bank var orası hürriyet mahallesi olarak geçiyor BİM ALIŞVERİŞ TATBAK VE YANINDA CAMİ VAR. O HİZADAN DEVAM ETTİĞİNİZ ZAMAN SOLDA PİDE SALONU VAR HEMEN SOLUNDAN AŞAĞIYA OTOPARK İNİŞİ VAR KAPALI OTOPAR KAPIYA GÜZELCE 3-4 KERE VURUN ÇÜNKÜ İÇERDEN FAZLA DUYULMUYOR. ORASI KAPALI OTOPARKIN İÇİNDE KAPALI BİR MASATENİSİ SALONU KARTAL BELEDİYESİNE AİT PAZARTESİ VE PERŞEMBE GÜNLERİ 17:00 İTİBARİYLE SALONU KULLANILABLİRSİNİZ ÜCRETSİZ
suleyman5834 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2015 Öncelikle Atilla bey Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Pendik Kurtköy civarında böyle bir salon çok iyi oldu. Geçen pazar günü Aydos Cebir Koleji Spor kompleksindeki salona gittim. Bence gayet güzel bir salon olmuş, 5 adet masa var ışık iyi sayılır zeminde iyi sayılır bence kesinlikle gidilir. Hele ki evime yürüyerek 10 dak. mesafede olması en büyük artısı. Pendik - Tuzla - Kurtköy civarındaki arkadaşlara öneririm. Hatta sözleşip buluşadabiliriz. kurs var mi varsa ne kadar
turgay25 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2018 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2018 Kartal’da Girişim Spor Kulübü var
Bergo Air Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2021 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2021 Tuzla kafkale spor tesisindeyim. Hala oynamak isteyenler var mı acaba? 1
ofle_ee61 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2023 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2023 Merhaba, Tuzlada oturuyorum düzenli olarak kafkalede oynayabileceğim birileri varsa bana watsapptan ulaşabilir. Yaş 31, profesyonel olmasada iyi düzey ofansif oynarım. 05455151967
ofle_ee61 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Merhaba, Tuzlada oturuyorum düzenli olarak kafkalede oynayabileceğim birileri varsa bana watsapptan ulaşabilir. Yaş 31, profesyonel olmasada iyi düzey ofansif oynarım. 05455151967
akfiratkerem Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Merhabalar. Kartal tarafındayım ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz fakrap@hotmail.com Kerem Fırat AK
adilbaltas Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2025 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2025 Merhaba, Tuzla'ya yeni taşındık Kafkale Spor Kompleksi burada orta seviye masa tenisi oynamak için eş arayan arkadaşlar iletişime geçebilir. adilbaltas@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap