notsniw Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2012 http://www.imdb.com/title/tt1187043/Kesinlikle, şiddetle, ısrarla tavsiye ediyorum mutlaka seyredin. 2009 hint bollywood filmi.Bilhassa mühendis adayları izlesin, ayrıca masatenisi masasının hiç görmediğiniz bir kullanım alanınada şahit olacaksınız.Online film izleme sitelerinde yoksa, filmi bulamazsanız bi hal çaresine bakarız pm den.ps: lütfen bu konuda filmi izlemiş arkadaşlar spo-iler vermezse sevinirim.Aal Izz Well!
Bora Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 "Köyümüzde yaşlı bir bekçi vardı, Gece devriyelerinde bağırırdı: "Herşey yolunda. Herşey yolunda!" Biz de huzurlu bir şekilde uyurduk. Sonra bir gece, bir hırsızlık oldu. Ve öğrendik ki meğerse bekçi körmüş! O, "Herşey yolunda!" derdi, biz de güvende hissederdik kendimizi. O gün, bu kalbin ne kadar kolayca korkabildiğini öğrendim. Kandırmanız gerekiyor. Sorun ne kadar büyük olursa olsun, "Herşey yolunda." diyeceksiniz."
haruncoskun Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2012 filmi 2 kez izledim, belirli aralıklarla bir 22 kez daha izlenebilir; eğitim sorununa trajikomik bir şekilde yaklaşmış elemanlar.. tek kelimeyle harika(-ydı)
fatih engin Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 Gerçekten çok eğlenceli, çok güzel esprileri olan, çok güzel mesajlar veren ve hiç sıkılmadan izlenebilecek bir film. Başrol oyuncusunun( Aamir Khan) 47 yaşında olduğunu öğrendiğimde "şok" olmuştum :)
notsniw Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 2. tanıtacağım film, bir japon filmi, Kokuhaku, Confessions, İtiraflar..http://www.imdb.com/title/tt1590089/2010 yapımı değişik bir film. gri renkli bir intikam filmi. Etkileyici sağlam bir film. Oldboyu falan seyrettiyseniz ondan daha iyi bence.
Bora Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2012 cigilipaf taklidi süperdi... pokemon'dan balbazar ve skörtıl... looney tunes'tan road runner taklitlerim iyidir. istek gelirse buluşmada okurum bi kuple... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap