woods Oluşturma zamanı: 16 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 16 Haziran, 2012 selam arkadaşlar istanbuldan masatenisi antremanı yapabileceğim haftada 3 4 gün müsait olabilecek avrupa yakasında tercihim partner aramaktayım . Şimdiden teşekkürler
pplhntr Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 avrupa yakasında nerede? ben bayrampaşadayım. bayrampaşa spor kompleksinde oynuyorum. www.facebook.com/cihansenyuz adresinden iletişime geçebilirsiniz uygunsa
ngny Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2012 selam arkadaşlar istanbuldan masatenisi antremanı yapabileceğim haftada 3 4 gün müsait olabilecek avrupa yakasında tercihim partner aramaktayım . Şimdiden teşekkürler merhabalar. avrupa yakasının neresindesiniz,
manolkan Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2012 Avrupa yakası mecidiyeköy fatih karagumruk okmeydani bu bolgelerde olanlarla bulusabilme imkanim vardir bilginize. ..
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 size en uygun bayram paşa spor kompleksi var orda ayrıca muhsin yazıcı oğlu spor kompleksi var bahceli evlerde orayıda deyerlendire bilirsiniz
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2012 Selam...... avrupa yakasında ilgilenen arkadaşlar çok arttı. Organize olalım hem tanışmış oluruz hemde grup oluşturup bir plan yapabiliriz....
cyclops Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 selam , itü teknokentte çalışıyorum , maslak ve ya beşiktaşta uygun yer ve partner arıyorum. Grup olarak da organize olunabilir.
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 slm mecidiyeköy profilo da yeni bir yer bulana kadar oynayabiliriz.....
cyclops Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2012 profilo çok da iyi bir yer değil diye biliyorum ben . Başka bir alternatif yok mu acaba beşiktaş ve çevresinde ?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 Motorla Üsküdar'a geçip otobüsle www.ivtta.org/ 'un salonu var. 1
alaattin karatepe Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 profilo çok da iyi bir yer değil diye biliyorum ben . Başka bir alternatif yok mu acaba beşiktaş ve çevresinde ? evet doğru profilo hiçte yeterli değil ama tanışmış olur yeni yerlerde bulabiliriz. biraz daha uzakta ups Zeytinburnu ve bayrampaşa spor salonu var alternatifler bulunabilir......
erdemsen Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2012 çeliktepede ismek in salonu var diye biliyorum hiç gitmedim ama orası olabilir belki
cyclops Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs_icerik.asp?KursMerkezi=172 salon var bana da çok yakın bugün gidip görmeyi düşünüyorum
erdemsen Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 yorumlarınızi bekleriz o zaman bana da çok yakın çünkü
cyclops Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 Dün gittim ve salon kapalıymış, okullar açıldığında açılacakmış. Şaka gibi!
erdemsen Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 evet ben işcan adlı üyeye sordum o da öyle dedi çok saçma ama yapacak bi şey yok
cyclops Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Sinanpasa pasajinin altında bowlhouse diye bi yer var 3 tane masası var. fena değil gibi bilgisi olan var mi oynayan daha önce ?
erdemsen Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 ben oynadım ama biraz amatörce yerler kayıyor açılma alanı çok yok falan tavsiye etmem ciddi oynayacaksanız bu arada hala profiloya gidiyor musunuz?
Engineer_34 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Ben Bahçelievler'de oturuyorum. Muhsin yazıcıoğluna, Bayrampaşa spor kompleksine ya da Zeytinburnu Ups e gelebilirim. Üst düzey bir oyuncu değilim. Antrenman havasında oynayabileceğim arkadaşlarla tanışmak isterim. Hafta içi 17:30 dan sonra ve hafta sonu cumartesi pazar gunleri müsaitim. Saygılar...
erdemsen Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 ama sorun şu ki bu konunun açılmasının sebebi beşiktaş mecidiyeköy gibi merkezi bi yerde oynayacak yer araması insanların
erdemsen Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2012 bir hayırsever abimiz allah rızası için bize beşiktaş ve mecidiyeköy çevresinde vakıf tarzı bi şey açsa hiç de fena olmaz cidden ;) abilerim sizlere sesleniyorum
ngny Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2012 bir hayırsever abimiz allah rızası için bize beşiktaş ve mecidiyeköy çevresinde vakıf tarzı bi şey açsa hiç de fena olmaz cidden ;) abilerim sizlere sesleniyorum valla çeliktepede açılacak inşallah. bende baya aradım. birkaç arkadaşta vardı oynayacak mesajlastık ama işlerimin yoğunluğundan dolayı konuşup icraata dökemedik. çeliktepe açılınca güzel maçlar yapıcaz inşallah.
erdemsen Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2012 inşallah ama ne zaman açılacak?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap