Rıdvan Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 12 Haziran, 2012 Ozellikle timo boll un karsisindaki defanscinin sidespinlerine bayildim. http://youtube.com/watch?v=VajHOdrWSa4 2
CyRuss Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 hepimizin hayalidir herhalde öyle sidelı maydlı spinler
cagan Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2012 Genelde amatör oyuncular spini öğrenirken hep side spin çekerler. Bunu düzeltmek için de uzun zaman uğraşırlar. Sonra da ben side spin çekemiyorum deyip side spin çekmeye çalışırlar ve başarısız olurlar. Hayat ne garip değil mi 3
Ramses Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Böyle bir oyun herpimizin hayali hakikaten.. Zevkle izledim..
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Herkesin extra bir hareket yapıp sayı alma isteği vardır ama 2.42 deki timo&jun rallisinin sonucunda alınan haz çok daha fazladır bence karşılıklı kesik defans hariç ne ararsan var işte tarifi olmayan mutluluk budur... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 1.47 deki timo boll un karsisindaki yingchoa hao isimli oyuncunun side spinleri cok hosuma gitti , adam muz orta kesiyor adeta :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap