enes740 Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Haziran, 2012 Arkadaşlar, daha 2-3 ay oldu raketimi alalı lastiği yavaştan yavaştan açılmaya başladı.Bantla idare ediyor şimdilik acaba neyle yapıştırabilirim ?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 lastik süngerden mi? sünger tahtadan mı ayrıldı? Eğer sünger ise su bazlı yapıştırıcılar var bunun için...
enes740 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 lastik süngerden ayrıldı
mehmetkalay61 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2012 Ben o açılan yerlere yapıştırıcı sürüyordum ama öyle etkili bir yapıştırıcı değil sanırım. Evde rastgele bulduğum bir yapıştırıcıydı. Ama oynadıkça bir süre sonra yeniden açılıyor. Orayı yapıştırmak oyununa etki eder mi bilmem ama sanmıyorum. En azından ben fark etmemiştim. Sonuç olarak yapıştırdım ama bir faydasını görmedim. Tekrar açıldığında o yapıştırıcı donmuş oluyor ve pek hoş bir durum oluşmuyor. İşin zor :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap