işcan Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2012 Baum sağ el ile oynuyor. Güzel bir özellik olsa gerek hem sağ hemde sol eli kullanmak. [media=] [/media]
Ertunga Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 video ters çevrilmiş hocam ????
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Tam "Hadi be" diyecektim ki yazıların ters olduğunu gördüm.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Baum sağ el ile oynuyor. Güzel bir özellik olsa gerek hem sağ hemde sol eli kullanmak. [media=] [/media] Baum sağ elle oynuyor aaaaaaaa karakeseviçte sağ elle oynuyor anaaaaaaaaa yazılarda ters demekki bu işte bi terslik var kameranın tersi dönmüş heralde.....
ozgur seker Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2012 bunu bir de Timo Boll - Jun Mizutani 2008 pekin olimpiyatlarında görmüştüm. İkisi de solak olunca hareketleri daha iyi anlayalım diye biz sağ el kullanan oyunculara özel hizmet
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap