Saadettin Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2012 Kafanız karışsın birazcık... Ve iştahınız artsın... http://rossleidy.com/ 1
CyRuss Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2012 Kafanız karışsın birazcık... Ve iştahınız artsın... http://rossleidy.com/ Sadettin abi şeytana uydurma bizi 1
bellek Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2012 Kafanız karışsın birazcık... Ve iştahınız artsın... http://rossleidy.com/ Bravo valla...... Bir tahta yaptıracağım , kaçkat olsun ..orta katmanı ...ne olsun ...dış katmanı ceviz mi ..armut mu.. elma mı.. limba mı...derken sapı hangisi olsun..elimede yakışsın... Piyasa 1 milyonun üzerinde tahta var..Millet hangisini seçeceğim derken kafayı sıyırdı .... Forumda üyeler .....Bu siteden bir tahta yaptıracağım....hangisi diye başlarsa üyeler...forumda malzeme yorumu yapan arkadaşlar kafayı bu isteklerden sonra kesin yer.. Allah razı olsun Saadettin hocam....telef ettin sen bizi akşam akşam..ya..ben sana ne diyeyim... Gözümü alamıyorum mobilya gibi bunlar.. 2
Mert7000 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Bunun devamında bir de tahta malzemelerinin özellikleri, hangisi birleşince ne olurları içerikli bir başlık şart oldu. Zaten ekipman seçene kadar iflahımız kesiliyordu, şimdi tam oldu... Paylaşım için çok teşekkürler. 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Sipariş vermek isteyen arkadaşlar bana ulaşsın... bende birkaç tane ortaya karışık yaptırtacağım sanırım... 1
bellek Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Bunun devamında bir de tahta malzemelerinin özellikleri, hangisi birleşince ne olurları içerikli bir başlık şart oldu. Zaten ekipman seçene kadar iflahımız kesiliyordu, şimdi tam oldu... Paylaşım için çok teşekkürler. Artık ağaç değer bilgisi şart oldu.. Bön bön bakıyoruz ne güzel diye bu tahtalar.... Marangoz olmak varmış zamanında.. 3
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Bu adamın tahtalarıyla oynamam ben. Hepsi ahşap sanat eseri görünümlü. Kıyamam. 5
Fuat16 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2012 Şu güzellere bak dedim içim geçti valla Bunlar anca vitrine konur lastik falan yapıştıramam ben bunlara gönlüm el vermez 1
Ramses Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Haziran, 2012 Vay be.. Harika görünüyorlar hakikaten..
CyRuss Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 varmı sipariş veren bunlardan son olarak?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Sadece balsa yapmıyor.
CyRuss Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2012 Saadettin abi den aldığım son duyumlar üzerine ortaya karışık yaptırmış kendisi. Merakla bekliyorum tahtalar gelince yapacağı yorumları. Ne de olsa kendisi Blade Expert benim gözümde 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Bekleyiş içindeyim yorumları :)
Saadettin Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2012 Şu anda bu tahtalara geçemedim ama yakın bir zamanda ilk siparişimi ptlatacağım gibi. katmanınıda ortaya karışık yaptırtacağım.. bakalım ne diyecekler ama Tsu'nun dediği gibi bende balsa çok sevmem...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap