Fuat16 Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2012 Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2012 Abilerim arkadaşlarım kardeşlerim merhabalar Ben yıllardır alıştığım ve ilk aldığınız zaman verdiği performansı uzun süre koruyan alternatif bir lastik görmediğim için Butterfly dan bir türlü vazgeçemiyorum Şu anda da tenergy 05 ve 05 fx kullanıyorum Hem tenergy'lerin ağırlığından hem de lastiğe 160 lira para vermemek için tenergy lere alternatif sunacağınız lastikler nelerdir? Önereceğiniz lastikler tenergy 05'in hızına spinine vs özelliklerine yakın olursa sevinirim Yardımcı olduğunuz için herkese şimdiden teşekkür ederim
Fuat16 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Moderatörlerimize çok teşekkür ederim
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Son nesil ESN lastiklerinin hepsi alternatif olabilir. Ama muadil olamaz. Omega 4, Acuda S1, Bluefire, Hexer HD, Aurus, Rakza 7 gibi lastikler gayet başarılı bol spinli ve hızlı lastikler. Hepsinin bazı farklerı var, ama genel olarak yüksek atan spine dayalı lastikler. 3-5 idman sonra rahatça alışıyor. Çok çok iyi oyuncu değilseniz oyununuzu kontrol yönünde olumlu bile etkilerler. Bir denemede "yok bu Tenergy gibi değil" derseniz başka lastik bulma şansınız yok.
Fuat16 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Omega serisinin ağırlıkları yazmamış lastik ağırlıkları listesinde tenergy den daha hafif mi bu lastikler
Fuat16 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Champ Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 61 Second ve Sword Maze 'i denemeni tavsiye ederim.Spin ve hız değerleri gerçekten çok iyi.Hafif olmalarıda artısı.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Orhan bey siz de denetseniz bu urunleri. Adi sani duyulmamis urunler, urunu getiren olarak sizin olumlu yorum yapmaniz dogaldir tani. Denensin, urunler hakkinda bilgilenelim. (null)
experience Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 rakza 7 yi tavsiye ederim 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Rakza 9 deneyebilirsin. Tenergy den biraz daha hafif ama spinleri acuda S1, R7 ve aurustan daha spinli ve hızlı bir lastiktir. Üst yüzeyi çok iyi top tutuyor yakın mesafede kısa hareketlerde bile spini çok iyi yapabiliyorsunuz. Orta mesafede başarılı değil anlamına gelmesin, geri sahada da çok iyi. 05 fx kullanıyorum demişsin bunuda beğenceksindir diye tahmin ediyorum. Şuan piyasada değil ama yakında çıkacaktır.
KursaD Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Bence hangi lastiği alırsanız alın yine de Tenergy'i ararsınız.
Fuat16 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Bence hangi lastiği alırsanız alın yine de Tenergy'i ararsınız. Böyle cümleler kurmayın lütfen ben zaten yasak bir aşkın pençesinden kurtulmaya çalışıyorum
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 ben zaten yasak bir aşkın pençesinden kurtulmaya çalışıyorum Bu Aşktan sana hayır gelmez, gel sana evcil ruhlu birini verelim hemide ucuz
KursaD Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Böyle cümleler kurmayın lütfen ben zaten yasak bir aşkın pençesinden kurtulmaya çalışıyorum Hocam acı ama gerçek. Bende Tenergy'ye alternatif ararken bi çok lastik denedim (Backhand'im için). Haifu, Baracuda, Hexer, Genius, Aurus, Vega serisi... Ancak Tenergy gibi top tutabilen, kesik ve spin oyunlarında rahatlık sağlayabilen başka bir lastikle karşılaşmadım ne yazık ki. Halen bu arayış içerisindeyseniz ve ucuz yollu bir alternatif bulabilirseniz lütfen bana da söyleyin
Fuat16 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Butterfly aşkı zaten platonik bir sevda duygularımın karşılığını bulamıyorum bu aşkın yükünü kaldıramıyorum En azından tenergy ye yakın birşey alıp denemek istiyorum Omega ve rakza yı merak ediyorum özellikle İnşallah içime siner de tenergy kadar topu iyi tutmasa da kurtulmuş olurum bu tek taraflı yaşadığım aşktan
cagan Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Şu ana kadar denediğim lastikler arasında hexer hd, tenergy serisindeki o top tutma hissine en yakın lastik gibi geldi bana.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 HD biraz daha sert olmakla birlikte bence de çok başarılı.
Recommended Posts