Hürkan Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2012 arkadaşlar pg7 raketini denemek istiyorum. raketim.com da 85 tl fakat tabletenisdb.com da 30 dolar yani 56 tl yaklasık oluyor.Güvenilir bir şekilde bu tahtayı hangi siteden 50-60 tl ye alabilirim.Bide hurriance hao onuda çift taraflı almak istiyorum hangi siteden alabilirim.Teşekkürler.
cagan Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 http://ttnpp.com/sho...<br /><br /> Bu siteden alırsanız kargo ile birlikte yaklaşık 28 dolara gelir. Kargonun elinize ulaşması 2 haftayı buluyor. Ben defalarca alışveriş yaptım, güven konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın.
Hürkan Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 teşekkürler 2 hafta sabredemesemde 85 tlye kazık yememden iyidir.sağolun.hurriance 3 için ne söliyebilirsin onu da mı o siteden alayım.
Hürkan Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Bişey sölicem çağan bey hurriance 3 o sitede 11 dolar allah allah 18 dolar her sitede neden orda öle acaba ??
cagan Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Hurricane neo serisinin fiyatıdır o. Eski tip hurricane lastikleri 10-12 dolar arası değişiyor. Ama 18 dolara da satan siteler vardır illa. Bu site gayet güvenilir ve ucuz bir sitedir.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 sizin yerinizde olsam Türkiye içinden 85 TL 'ye PG7 yi alırdım.. ben de çok alışveriş yaptım yurtdışından ama ne risk almaya değer ne de beklemeye, paranız yurt içinde kalsın :) tabi bu benim kişisel görüşüm,nasıl arzu ederseniz o şekilde davranın tabi ki.. sevgi ve selamlar
cagan Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Ben de beklemeye tahammülümün olmadığı zamanlarda yurtiçinden alıp daha fazla ödemeyi göze alıyorum..Fakat acil bir durum yoksa ve öğrenciyseniz, memursanız, kısacası bir eliniz yağda bir eliniz balda değilse aradaki 30 liralık fark cidden büyük bir fark. Bir çok insanın günlük yevmiyesi bu para. Evet benim satıcım da kazansın ama vatandaş da kazansın, durduk yere 30 tl zarar etmesin. Kaldı ki ttnpp çok güvenilir bir sitedir, şu ana kadar sorun yaşayan yoktur. Sırf meraktan tahta alacaksanız 14 gün beklemeye ve 30 tl az ödemeye değer bence.
cashır Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 arkadaslar ben ogrencıyım ttnpp den hıc alısverıs yapmadım ama cok uygun gorunuyor gerckten guvenılırmıdır aklım kalmadan alabılırmıyım ayakkabı sort ve bı cıft lastık hesaplarıma gore 235 lıra gıbı bısey tutyo buna ne kadar kargo bedelı oderım malum ogrencılık hallerı herseyı hesap etmek zorndaym :)bırde en gec elıme ulasma suresı 2 haftamıdır daha fazla surmez ıns
cagan Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Hem ürün fiyatı açısından hem de kargo fiyatı açısından yeryüzünde tek diyebilirim ttnpp için. Arama kısmından önceki konulara bakarsanız daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ben vakti zamanında ayakkabı, 4 şort, 4 tişört ve 4 lastikten oluşan bir sipariş vermiştim. Burayla kıyasladığımda arada uçurum vardı. Hem de o zamanki vergi sınırı olan 100 euronun üzerindeydi fakat paket de kocaman olmasına rağmen kazasız belasız elime ulaşmıştı.
cashır Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 cok tesekkur ederim cagan bu vergı olayını anlamadım sımdı ben yaklasık 250 tl cıvarında bı sıparıs verırsem kargo ucretınden baska bırde vergı mı odeyecegım
cagan Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Eskiden 100 euro üzeri alışverişlerde vergi ödeniyordu, o sınır şimdi 75 euroya düştü. O yüzden dikkat et derim. Ama pakedin üzerine gift yazdırırsan ya da tutarı düşük yazdırırsan pek sıkıntı olmaz bence.
cashır Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2012 gift yazdırma nasıl oluyo sıparış verırken mı soyluyorm bunu ıyı arastırıp sıparıs vermem lazım ya malzemesız kaldım odeme olayını da anlamadım ben kredı kartıyla odemek ıstıyorm taksıtle ama nasıl olcak blmıorm tekrar tesekkur ettim cagan
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Taksit mi Yurt dışı alışverişlerde taksit olmuyor sanırsam.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap