notsniw Oluşturma zamanı: 27 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 27 Mayıs, 2012 http://www.masatenis...r-olimpiyatlari Değişik ve güzel bir organizasyon oldu bizim açımızdan. 7 farklı kategoride 92 sporcu katıldı, 3 erli gruplardan ilk 2 çıktı, çıkanlar çift eliminasyon sisteminde mücadele etti. 1
işcan Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Masa Tenisi sporu için mükemmel bir tanıtım etkinliği olmuş . Keşke birçok alışveriş merkezinde buna benzer etkinlikler yapılsa böylece birçok insan masa tenisinin varlığından haberdar olur.
Fuat16 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Çok güzel görüntüler var keşke tüm illerdeki avm lerde de böyle etkinlikler görsek özellikle spora meraklı küçük çocuklara masa tenisini tanıtmak için çok güzel bir imkan olur Masatenisini basık tavanı akmış, rahat rahat oyun oynayamadığınız hatta bazen girmeye dahi korktuğunuz, genellikle bodrum katında olan rutubetli salonlardan kurtaralım artık
dent64 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Dereceye girenler içinde Mücahit niye yok?
Fuat16 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 O kadar artislik yaptım güzel olmuş her ile lazım diye de ben avm'nin ortasında oynamaya utanırım ya
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap