xtrock Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 26 Mayıs, 2012 Ben yahyalıdayım.tam profesyonel sayılmasam bıle yarı profesyenelım dıyebılırım. Yahyalı bırıncılıgım var. Oynama ısteyenler olursa kayserıye de gelebılırım.
weltgericht Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Çok şükür buldum Kayseri'den birini...
a.a Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Ben yahyalıdayım.tam profesyonel sayılmasam bıle yarı profesyenelım dıyebılırım. Yahyalı bırıncılıgım var. Oynama ısteyenler olursa kayserıye de gelebılırım. dostum bende kayserideyim istersen antreman yapabiliriz,
a.a Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 bende kayseride yaşıyorum isterseniz antreman yapabiliriz 1
xtrock Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2012 Acana kayserıde oynuyabılecegımız yer var mı ?
mutas Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2012 @xtrock ben de yahyalılıyım istanbul'da öğrenci olduğumdan yahyalıda neler dönüyor bilmiyorum genel olarak nerelerde oynuyorsunuz?
xtrock Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2012 Valla yahyalıda masa tenısı konusunda okullar yanı kendı okulumuz tercıhte. Zaten baskada yer yok oynayacak :) sızın ısım neydı belkı tanırım sızı.
Kayzer Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2016 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2016 arkadaşlar bu mesajı umutsuz şekilde yazıyorum. zira konuya son girdi yıllar önce yapılmış. hala kayseride olup masa tenisi oynamak isteyen var mıdır? ben amatör seviyeyim. hatta tam amatörüm yani amatörlük bu konuda beni tasvir ediyor :) 4 aydır oynuyorum. bağ evine masa yaptırdım orda abimle oynuyoruz. eğer oynamak isteyen arkadaş olursa irtibatlaşalım. hatta iyi bilen ve öğretirim diyen biri olursa da memnun kalırım. saygılar sevgiler
UpUnTheAir Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2017 Bende uzun yıllar masatanisi oynadım ama bi iki senedir pek oynadığım söylenemez orta yada ileri seviye arkadaşlarla oanamak isterim kayseri talastayım . Oynamak isteyen irtibata geçebilir
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap