bellek Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2012 yalan yok gecede 2 saat toplam uykum ya var yada yok sabah 9 iş başı akşamda 8 de iş çıkışı eve gel iftar ac teravih derken gun başlamadan bitıyor ramazan boyunca ole ama gece kuşlarına katılamaya çalışacam bende bbundan sonra O iki saatide uyuma...gel gece kuşu ol... Atom enerjisi bile bu performansı karşılamaz.....
Mert7000 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Gündüz oldu artık, ben kime devredeceğim bu devriyeyi
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 mert 7000 bize soladı valla ne diyemki bu saatte kimse devr alamaz yallah işe artık yada yatıya
bellek Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2012 mert 7000 bize soladı valla ne diyemki bu saatte kimse devr alamaz yallah işe artık yada yatıya Tahsin bakıyorum gece kuşu olmak zor geldi... Bizler bu saate kadar oturuyoruz ama (ne yiyoruz ne içiyoruz ) ne yapıyoruz.... Ben Okan Bayülgenin TV8 deki geç saatte yayınladığı programlarını seyrediyorum... Eski yayın formatından uzaklaşmış...yeni formatında güzel konuları ve bu konuları işlerken entellektüğel (hepimizin anlıyacağı basit bir dilde konuşmalar) kişiliğini ortaya çıkarmış...Çok güzel de olmuş.. Seyretmekte yarar var diye düşünüyorum.. Programının adına bakarmısınız...MUHALLEBİ KRALI....değişik isimlerde her gece var.. Muhteşem bir yayın akışı var desem yeridir.. Not..Eski programlarını hiç seyretmezdim..şimdi seyretmemek hata...
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2012 bir ben vardır bende, forumdan içeru....
Mert7000 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2012 Normal saatimde uyur uyanırsam Bora Vangın maçını kaçırırım. Bu da demek oluyor ki nöbet uzun
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2012 bora wang ı canlı izledim trt 3 ama inanki diğer maçlara hiç ışık vermeyen bir oyuncu bizim bahadır bulutlar ondan iyi mustafa akarı koyalım orda o nijeryalıyı yener bence
Bora Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2012 artık herkes gece kuşu :) ramazandan sonra görürüm sizi :P
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2012 evet bora ramazan sayesinde gece kuşçuluğu yapa biliriz ramazandan sonra cumartesi pazar sadece gece kuşu olacaz ertesi gun işe gitmeyecemiz vakitlerde sabahlayacaz
CyRuss Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2012 bu iş gece kuşluğundan çıktı sanırım. sayın bellek bu başlığı acilen değiştiriniz... kuşluk vakti olabilir mesela....
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Saat 02:28 forum ilk defa denecek kadar çok sessiz :) NErde bu millet...
CyRuss Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Ramazan yorgunluğu diyelim...
Bora Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2012 mesajı aldım, geldim, gidiyorum, tekrar gelebilirim, belli olmaz.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Sahur kuşları...el kaldırsın...Gece Kuşu kavramını bayram sonrasında konuşuruz bakalım kaç kişi kalacağız...
Bora Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2012 Sahur kuşları...el kaldırsın... 2
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2012 Valla ben Bora kardeş gibi teknoloji uzmanı olmadığım için onun elini bende kullanayım dedim..... 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2012 Geceyi bırakalım artık gündüz bile kimseler yok... forum tatilde...
Bora Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2012 güzel bir konu arıyorum ama herşeyi yazmışız sanki bugüne kadar, farklı birşey bulamadım henüz :) yeni çıkan ekipmanlar, pro tour haberleri de baydı artık... orjinal konular lazım... herşeye rağmen gece kuşları burada tabi :))
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2012 Grimm kaç gün sürer bilmiyorum ama bitene kadar sabahçıyım...gece nöbetine devam...yazmam, konu eklemem ama sabahçıyız :)
cashır Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2012 online olduğum halde yazacak konu bulamayanlardan biri de benim :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 masatenisi forumda en popüler üyeyi arayalım bu iyi bir konu olmazmı bana göre en popüler üye şuanda en çok yazı yazan üyelerden bilal ongun açık ara onde ikinci veveveveve saatte 250 km hızla forhent ata bilen bora dileri gelir devamı sizden gelsin 1
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Forum uyeleri ne kadar idman yapiyor anket acin gorelim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2012 Anket açılmadan yazayım istedim. Cmtsi ve pazar olmak üzere şimdilik 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap