swan Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2012 tosbağa değil de iyice pavuryaya döndüm ben yengeç gibi tek kol havada baş parmak ayrı 4 parmak ayrı sardılar sargılı kol da diğerinden büyük. herkese selamlar sevgiler saygılar 1
Bora Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2012 40 kullanıcı aktif (son 15 dakikada) 1 tosbağa, 11 güvercin, 28 ördek, -2571 tavuk (Detaylı Göster) "detaylı göster" miştik aslında..
bellek Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2012 Genç olmak bu işte... Cumartesi.. Pazar demeden günü kaçırmamak için erkenden kalkıyorlar..ki..işlerin çabucak bitirmek için.. Diye düşünüyorum...!!!!
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 soğuk limonta eşliğinde forum okumaları...
cagan Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 Genç olmak bu işte... Cumartesi.. Pazar demeden günü kaçırmamak için erkenden kalkıyorlar..ki..işlerin çabucak bitirmek için.. Diye düşünüyorum...!!!! Biz buna erken kalkmak demiyelim de erken yatmak diyelim Selim abi
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2012 Tatil geldi geceler benden sorulur artık
huorfefalas Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Benden başka kimse yok bugün galiba?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Artık sana bişi diyemiyorum :) her ihtimale karşı...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Çağan a nöbeti devredip Behlül kaçar diyorum
huorfefalas Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2012 Ben de ufaktan kaçayım, iyi sabahlar herkese.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Sanırım rekor bu gecede 1 Üye, 1 Misafir ve 0 gizli Üye
CyRuss Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2012 hazır meydan boş rekorumu geliştirmenin tadını çıkarayım bari :)
Bora Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 alkış istiyorum... uyarı : lütfen evde denemeyiniz. tüm yazılar anlamlıdır ve mesaj kasmak amacıyla yazılmamıştır. sırf rekorumu egale etmek için şov yapmaya kalkışırsanız ertan abinin masaüstü spinlerine maruz kalabilirsiniz. 1
huorfefalas Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Baya trollenmiş forum yani.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 alkış istiyorum... uyarı : lütfen evde denemeyiniz. tüm yazılar anlamlıdır ve mesaj kasmak amacıyla yazılmamıştır. sırf rekorumu egale etmek için şov yapmaya kalkışırsanız ertan abinin masaüstü spinlerine maruz kalabilirsiniz.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2012 alkış istiyorum... uyarı : lütfen evde denemeyiniz. tüm yazılar anlamlıdır ve mesaj kasmak amacıyla yazılmamıştır. sırf rekorumu egale etmek için şov yapmaya kalkışırsanız ertan abinin masaüstü spinlerine maruz kalabilirsiniz. olay budur ! Adam yapmis abi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap