osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2012 arkadaşlar STIGA Ebenholz NCT VII ile oynuyorum. fakat tahta bana bazen rallilerde hızlı değilmiş hissi veriyor. bende BUTTERFLY Timo Boll ZLC yi denemeye karar verdim. sizce nasıl bir kombi olur. lastiklerde tibhar 1Q. yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler
Fuat16 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Sadece bir yorum... ZLC ebenholz a göre daha yumuşak bir tahta olduğu için bence ebenholz'den daha hızlı değildir Teknoloji malzeme vs farkından dolayı belki hızlı olabilir ama bu farkı çok hissetmezsiniz diye düşünüyorum Tabi ebenholz un ağırlığından kurtulmak da belki hız açısından topu yavaşlatsa da sizi hızlandırabilir
enerji05 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Hybrid Wood denemenizi tavsiye ederim.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 ZLC daha yavaş. Ebenholz kadar da güçlü bir tahta değil. Ben kullanmadım ama Primo Carbon, Innerforce veya Timo Boll T5000 gibi birşey belki daha mantıklı olabilir.
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 TİMO BOLL ZLC ebenholz'un yanına bile yaklaşamadı arkadaşlar hiç beğenmedim ayrıca dediğiniz gibi yavaş bide zevk vermedi.
onurzaim Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 Ebenholz 7 nasıl yavaş geldi anlamadım . Ben o tahta ile oynadığım ilk 5 dk boyunca top içeri girmedi yahu. Demek ki tekniklerimiz farklı. Bence biraz teknikte değişikliğe gidin. Daha ekonomik olur.
Ertunga Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2012 Bulabilirsen boll tri carbon :)
Recommended Posts