swan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 son sayılar kameranın algılayabileceğinden hızlı...anca ağır çekimde görebildim
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 ZJK 3-1 öndeyken nasılsa aldım moduna girdi gibi geldi bana sonra setler 3-3 ve 9-9 olunca bence şansınında yardımıyla kazandı... Şans diyorum zira o top oradan nasıl çıkıyor anlamıyorum.
CyRuss Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Jike çok duygusal bir oyuncu karakter olarak. Bunu bir final sonrası t-shirtünü yırtmasından ve Ma Long ile yaşadıkları el sıkışma(ma) olayından anlayabiliyoruz.İlginç olan setler 3-3 sayılar 9-9 iken bu hislerini dizginleyebilip sakin kalabilmesi.Takdire şayan buluyorum bu durumu..Çelik gibi sinir olmalı insanda...
Fuat16 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Şu zhang jike ye bir türlü kanım uyuşmadı
CyRuss Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Şu zhang jike ye bir türlü kanım uyuşmadı Alın benden de o kadar. Aslında ilk izlediğimde kanım ısınmıştı bu adama ama şu yaptığı olayları görünce soğumamak elde değil...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Alın benden de o kadar. Aslında ilk izlediğimde kanım ısınmıştı bu adama ama şu yaptığı olayları görünce soğumamak elde değil... Wang hao nun shakehand versiyonu. Antipatik.
cagan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Duygularini iyidir ya da kotudur belli eden sporcular sevilmiyor anlasilan. Robotlar daha bir tutulur olmus
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Antipatiktir falandır filandır ama duygularını dürüstçe belirtiyor.
Fuat16 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2012 Duygularini iyidir ya da kotudur belli eden sporcular sevilmiyor anlasilan. Robotlar daha bir tutulur olmus Hocam duygularını belli edersin de karşısındaki insana da saygı gösterirsin yahu Robot konusunda da katılıyorum size mevzu biraz koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali Yoksa waldner gibi efendi sporcular olacak ne işimiz olur elin çinlisi ile 1
CyRuss Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Hocam duygularını belli edersin de karşısındaki insana da saygı gösterirsin yahu Robot konusunda da katılıyorum size mevzu biraz koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali Yoksa waldner gibi efendi sporcular olacak ne işimiz olur elin çinlisi ile
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 şunu da unutmamak lazım bu çinli sporcular ülkelerinin en çok sevilen ve yapılan sporunun en üstündeki adamlar, bununla birlikte dünyadaki en iyi sporcular. yani hem 1.5 milyarlık ülkenin en üstünde olucaksın, hemde 6 milyarlık dünyanın. ve 20 li yaşlarında olucaksın, ve ülkendeki insanlar ayda 100 doların altında ortalama maaşla çalışırken, sen bir turnuvadan 10-20 bin dolar kazanıcaksın. bunlar kolay işler değiller. ben değil masatenisinde, hiçbir başka branşta sempatik, gülümseyen bir çinli sporcu görmedim. tabi yetiştirilme tarzı ile de alakalık, 6 yaşından itibaren eli sopalı antrenörler yetiştiriyor, aileden ayrı kamplarda yaşıyorlar. Normal yani...
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 şunu da unutmamak lazım bu çinli sporcular ülkelerinin en çok sevilen ve yapılan sporunun en üstündeki adamlar, bununla birlikte dünyadaki en iyi sporcular. yani hem 1.5 milyarlık ülkenin en üstünde olucaksın, hemde 6 milyarlık dünyanın. ve 20 li yaşlarında olucaksın, ve ülkendeki insanlar ayda 100 doların altında ortalama maaşla çalışırken, sen bir turnuvadan 10-20 bin dolar kazanıcaksın. bunlar kolay işler değiller. ben değil masatenisinde, hiçbir başka branşta sempatik, gülümseyen bir çinli sporcu görmedim. %
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap