enes740 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2012 Arkadaşlar,masa tenisi oynarken yaptığınız taktikler varsa söyleyebilir misiniz?
Junk Player Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Raketi tutuyorsun top kendi masana çarpınca topa öyle bir vuruyorsun ki fileyi geçip karşı masaya vurabilesin. Bu antremana çalış kendini geliştirirsen yenemeyeceğin oyuncu kalmaz. :)
enes740 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Onu herkes yapıyor :) Benim istediğim şey defans oynayan oyunculara karşı atak yapmamak gibi şeyler.(Bu sadece bi örnek öylesine söyledim.)
maske Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Raketi tutuyorsun top kendi masana çarpınca topa öyle bir vuruyorsun ki fileyi geçip karşı masaya vurabilesin. Bu antremana çalış kendini geliştirirsen yenemeyeceğin oyuncu kalmaz. :) yok artık:))
cagan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Taktik vardır taktik vardır. Her oyuncuya aynı taktik tutmaz. Kendine zor zamanlar için şaşırtıcı bir servis bulabilirsin mesela, sıkışınca bunu atarsın. Ya da rakibin zayıf tarafını sömürürsün vs. Bu ancak çok maç yaparak ve üzerine düşünerek olur. Burada herkes sana bir taktik söylese emin ol hiçbirisini uygulayamazsın. Çözümü bol maç ve biraz düşünce gücü, hepsi bu. 2
fulucan Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2012 Merhaba Benim rakip oyunculara devamlı yaptığım bir kaç taktik vardır ve çoğunlukla işe yarar Oyun başlangıcından itibaren rakip oyuncunun devamlı sağlak ise sol tarafına oynarım ilk 3 karşılamaya kadar rakip olayı çözemez ve iyice sola yatar daha sonra hızlı bir yön değiştirmeyle kaldırdığı topu forehand ile sağ tarafına göndermem yeterli oluyor
iCarly Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2012 Benim serviste bir taktiğim var. Eğer forent (tam yazılışını bilmiyorum) atacaksan karşıdakini backhand atacakmış gibi kandır ve hızla forent olarak at. Bende serviste işe yarıyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap