Mustafa Altunok Oluşturma zamanı: 19 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Mayıs, 2012 Finalin ilk maçında 3-0 yendiği rus takımına deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen set avarajıyla Avrupa şampiyonu olmuştur. Ülkemize bir ilki yaşatan Fenerbahçe yi tebrik eder emeği geçen bütün yetkilileri kutlarız. 1
Fuat16 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2012 teşekkürler fenerbahçe teşekkürler masanın MELEKleri
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 http://www.ettu.org/ Anasayfayı bu haliyle görmek gurur verici... Bravo Fenerbahçe!
ongun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Finalin ilk maçında 3-0 yendiği rus takımına deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen set avarajıyla Avrupa şampiyonu olmuştur. Ülkemize bir ilki yaşatan Fenerbahçe yi tebrik eder emeği geçen bütün yetkilileri kutlarız. Büyük başarı. Helal olsun. Oyuncuları, ekibi ve bu gurur verici başarıda pay sahibi herkesi tek tek tebrik eder, önümüzdeki turnuvada da aynı başarıyı sürdürerek en iyi Avrupa takımları arasında kendilerine kalıcı bir yer edinmelerini temenni ederim. Fang Fang'ı ayrıca tebrik ederim. Maçlarda 2-0 yenik ve setlerde 2-0 geride olmanın stresi altında kendini toplayıp galip gelmesini bilmiş. Moskova'daki maçları seyretmeyi çok isterdim. Maçların videolarına denk gelen arkadaşlar olursa paylaşmalarını rica ederim. 1
bellek Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Büyük başarı. Helal olsun. Oyuncuları, ekibi ve bu gurur verici başarıda pay sahibi herkesi tek tek tebrik eder, önümüzdeki turnuvada da aynı başarıyı sürdürerek en iyi Avrupa takımları arasında kendilerine kalıcı bir yer edinmelerini temenni ederim. Fang Fang'ı ayrıca tebrik ederim. Maçlarda 2-0 yenik ve setlerde 2-0 geride olmanın stresi altında kendini toplayıp galip gelmesini bilmiş. Moskova'daki maçları seyretmeyi çok isterdim. Maçların videolarına denk gelen arkadaşlar olursa paylaşmalarını rica ederim. Bende seni tebrik ederim..sayın Ongun bey.. Be birader neredesin be yahu..sesin çıksın az bir az..
Junk Player Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Haberine baktım ama devşirme olmayan oyuncu göremedim galiba. Devşirme olmayan oyuncular maçlarda oynadı mı yoksa yedekte miydiler? Ayrıca tebrikler.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 tebrikler, süper ligde de dikkatimi çekti. Bizim bayan liginin kalitesi erkek ligine göre daha iyi gibi geldi bana. Bu konuda ne düşüniyorsunuz?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap