Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2012 Arkadaşlar Ma Long 25$ Lık PG7 raket kullanıyormuş sonra düşündümde kösele ayakkabı ile bile oynar herhalde :) işte bu da resmi 1
Ertunga Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Alc kullanmıyormuydu timo boll alc ?
Fuat16 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 alc kullanması söylentiden ibaret galiba çünkü bir ara bende çok araştırmıştım fakat ne kadar alc kullanıyo dense de bunu ispatlayacak bir tane dahi foto yoktu butterfly'ın klasik pazarlama stratejisi bile olabilir alc muhabbeti
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bir ara kullandı ama sanırım şimdi kullanmıyor. Ama denemek isteyeceğiniz bir tahta hisli vede çok hızlı değil. Oynaması çok zevkli.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Boşunamı aldım alc yi yani 1
Bora Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 boşuna aldık violin'i, acoustic'i, rutis'i, tbs'yi, alc'yi, pg7'yi.. ve daha nicelerini de.. 1
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bu arada Mal Long'un kullandığı mavi süngerli dhs nemo 3 lastik için süngeri özel olduğu söyleniyor...
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Geçenlerde haifu ararken bir forum üyesi bana national team için ayrı diğer oyuncular için ayrı üretim yapıldığından bahsetmişti. Gerçekten bende buna şahit oldum honghong da bir site ayrı satıyor ... Ne fark var bilmyorum tabii ki
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Tahtanın fiyatının oyuna yansımadığını anlayacaz birgün insallah. 5
haruncoskun Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Tahtanın fiyatının oyuna yansımadığını anlayacaz birgün insallah.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bu arada hiçbir zaman alc almadığımı, bu sebeple tahta alımına gönderme yaptığımı hatırlatma ihtiyacı duydum nedense
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Çok söyledim,içimde kalmasın yine söylüyorum.Bir çok pro oyuncu limba-ayous katmanlı tahya kullanıyor.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Merhaba Bence pg7 sapi takilmis boll spirittir o. ;)) Lastikleri de bildigim kadariyla milli takima ozel uretilmis sert mavi sungerli hurricane 3 + bolca booster fh. Tenergy 05 bh. Son zamanlarda lastiklerini degistirmis de olabilir.
CyRuss Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Çok söyledim,içimde kalmasın yine söylüyorum.Bir çok pro oyuncu limba-ayous katmanlı tahya kullanıyor. Limba-ayous = clipper , birgün herkez doğru yolu bulacak :)
onurzaim Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Askerden döndüm ve yine aynı muhabbet. Çok kimse kişiliğine uygun raket kombinasyonunu bulamamış halen. Ancak Ma Long gibi oynarsanız onun oynadığı malzemeden verim alabilirsiniz. Yine deneyin ama daha bilinçli deneyin.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Askerden döndüm ve yine aynı muhabbet. Çok kimse kişiliğine uygun raket kombinasyonunu bulamamış halen. Ancak Ma Long gibi oynarsanız onun oynadığı malzemeden verim alabilirsiniz. Yine deneyin ama daha bilinçli deneyin. Onur hoşgeldin. Bu "kişiliğe uygun raketi" bulabilmek adına psikoloğa filan gitsek faydası olur mu? :) Valla sen askere gittin geldin sende neler değişti bilmiyorum ama bu forumun herhangi bir zaman diliminde değişeceği yok.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Forum cephesinde yeni birşey yok ama Onur Zaim cephe görevini tamamlamış. Hoşgeldin
onurzaim Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2012 Herkese teşekkür ederim. Sağolun.
rozmen22 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2012 Geçenlerde haifu ararken bir forum üyesi bana national team için ayrı diğer oyuncular için ayrı üretim yapıldığından bahsetmişti. Gerçekten bende buna şahit oldum honghong da bir site ayrı satıyor ... Ne fark var bilmyorum tabii ki Doğru, bende National Haifu var. Sami Onur Zaim İstanbul anlat biraz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap