swan Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2012 w. amadeus mozart - eine kleine nachtmusic ile giriş, symphony 40 ile bitiş gülümsetti :) üstaddan hala öğrenilecek çok şey var 7
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Masa tenisinin Mozart'ı demiş ama o son sayıya Mozart bile yetersiz kalıyor. 1
bellek Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Ben ne yapayım be birder banada devamlı İbrahim Tatlısesi dinletirmelerinden ...Benim de son vuruşlarım Arebesk vari olmaya başladı.. Yardım lütfen....Batılı türkücüleremi (Rambrand..Leonardo..Şüphen..şubatr..ŞUBAT gibim)..geçsem........
swan Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 şubatr nedir abi? schubert mi? masa tenisinin küçük emrahı benim mesela sen de gitme uzaklara masa tenisinin serdar ortaçı filan ol
Ertunga Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 bu adam her stilde oynayabiliyor . :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2012 Benden anca masatenisinin ankarali turgutu olur muhtemelen.:)
LongChop Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Adamın her vurusundan teknik akıyor ya. En sevdigim masa tenisi oyuncularından
Burak16 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Annesi okumuş bu adama .Waldner ın her vurduğu masada tekniği çok iyi bu oyuncunun.
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2012 Waldner resmen terlemeden maç alıyor. Bir insan nasıl bu kadar rahat oynayabilir hayret doğrusu. Ayrıca son sayıdan sonra rakip oyuncunun gidip Waldner'in elini öpmesi gerekirdi bence
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap