oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2012 Bu akşam saat:20.30 'da Bereket TV ekranlarında kısa da olsa süper lig maçlarından görüntüler yayınlanacaktır... D-smart 261. kanal, turksat uydusundan izleyebilirsiniz. Ayrıca www.bereket.tv adresinden canlı olarak internet üzerinden izleyebilirsiniz. Ekrana gelecek olan görüntüler TİGEM'in bayan takımının süper lig mücadelesindendir ve 2-3 dakika uzunluğundadır. Canlı olarak yayınlanacak Tarım Bülteni programının ilk dakikalarında gösterilecektir. Not: Bilmeyen için söyleyeyim, Bereket TV 'de çalışmaya başladım, masa tenisiyle ilgili olmam dolayısıyla röportajı ben yaptım, beğenmeyenler olabilir şimdiden söyleyeyim ilk röportajım oldu ve heyecan yaptım 5
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2012 Vay, vay ... Yakışır.. Güzel sürpriz oldu Ömer. Videosu vardır illaki, linkini yazarsan arkadaşlara da gösteririm.
notsniw Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2012 yeni işiniz hayırlı olsun... yayını kaçıranlar için yutup mutup varsa seviniriz,
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Ayran içelim : http://www.bereket.tv/ayran_iciyoruz (1:58 'e dikkat !) 1
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Spin lerin neden hızlı olduğu anlaşıldı. Bütün masatenisçilere tavsiye gazlı içeceklere karşı AYRAN. Tebrikler Ömer öncülük yaptığın için. 1
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Vay, vay ... Yakışır.. Güzel sürpriz oldu Ömer. Videosu vardır illaki, linkini yazarsan arkadaşlara da gösteririm. Açıkçası bana da sürpriz oldu, masa tenisile ilgili bir konu da ilk röportajımı yapacağım aklıma gelmezdi ekrana gelen görüntüler kısa, daha uzun hali ile videoyu yükler link veririm. Diğer arkadaşların da iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ben bu TV'de oldukça masa tenisini ekrana getirmeye çabalayacağım... 1
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2012 gece gece canım nasıl da AYRAN çekti...
trgy-04 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2012 Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum .Kendim orta derecede masatenisi oynayan birisiyim ,ANKARADAKİ telekom olimpiyatlarına katıldım fakat gördümki ben onlardan raket olarak çok eksşiğim bu nedenle sizlerden yardım istiyorum .Lütfen gercekten bu işten anlayanlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim .nasıl bir raketle çalışıp seneye başarılı olabilirim .şimdiden teşekkürler .
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2012 Ömer arkadaşımızın yanına giderseniz, yeterli bilgi ve tavsiye alabilirsiniz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap