Ertunga Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2012 merhaba . Başlıktakı lastik nasıldır ? Bh için uygun mudur ?
togan Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Ben de şimdi memo3 le memo2 nin farkını ve çin lastiğine mi avrupai lastiğine mi benzediğini soracaktim açıklamasında avrupalı oyuncular için tasarlanmıştir yazıyor da bide yapışkani fazla mi backhandde düşünüyorum da spinlere blokta uçurur mu benim sorularıma da cevap verirseniz iyi olur abiler yeni konu açıp da kirlilik yapayım istemedim
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Bu hata hep yapılıyor. Ben araba alacağım solağım acaba hangi marka araba almalıyım? sorusuna benziyor. Backhend veya forhend için uygun lastik olmaz. Spin, stop, atak, şut, kesik, loop stiller için ukygun lastikler olur ve oyuncunun stiline göre lastikteki süngerin kalınlığına karar verilir. Kolay gelsin
togan Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2012 Bu konuda bilgisi olan veya deneyen abiler hocalar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim hocam siz de haklısınız o soru biraz yanlış olmuş demek istenen şu herhalde bh genelde zayıf olur geliştirir mi rahat blok koyar mı bloklar uçar mi vs. Biraz geniş bir soru
surveyor Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 konu biraz eski ama lastik elime geçtiği için yazayım dedim. çok yapışkanlı değil. çin+avrupa melezi desem yeridir. Ufak bir bilek hareketiyle müthiş spin yapabiliyor. Hız olarak bence tatminkar. servisleri file üstü alçak gidiyor. zıplak bir lastik değil yani.bloklarda top genellikle oyunda kalıyor o yüzden.ses olayını sevenler varsa sesi tahta sesi gibi. eğer nimbus sound vs. kullandıysanız hoşunuza gitmeyebilir. FH kontrollü olsun diyenlere önerebilirim.
echsoua Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Değişik bir sesi ve kontrolü var.Block yapılır..
Muhammed Enes ÇELİK Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2012 Çok iyi spin ve kesik top atıyo.Yapışkanı var.Arkadaşımın vardı kullandım , bence hızlı bi tahtayla güzel bir raket oluyo
ademyavuzyılmaz Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2012 ben de kullandım diğer çin lastikleri kadar yapışkan değil ve kendi fiyatındaki avrupai tarzdaki lastiklerden daha hızlı ve spinli fakat daha kontrolsüz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap