golfroko Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2012 Öncelikle merhaba. Ben 14 yaşındayım. Masa tenisi sporuna başlayalı 3 ay kadar oldu. İyi gelişmeler gösterdim. Yeni bir raket alacağım ama şu iki raket arasında kaldım. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Raketler: Butterfly Timo Boll 900 Hız:7 Kontrol: 9,5 Spin: 9 Sınıf: All+ Lastik Kalınlığı: 1,7 mm 34 TL Stag 5 Yıldız Masa tenisi raketi Hız: 85 Kontrol: 80 Spin: 85 27 TL İki raketi de alabilecek bütçem var. Hangi raketi almamı önerirsiniz? Hangi raket beni orta derece-profesyonel dereceye kadar idare eder? Masa tenisi oynamayı seviyorum ve gelişmek istiyorum. Defansı atağa göre biraz daha fazla oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 2 sinide alma. O paraya çok daha spinli ve hızlı kombinasyon alıp oyununu daha çok geliştirebilirsin.
golfroko Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Nasıl bi kombinasyon tavsiye edersin abi biraz daha açıklarsan sevinirim. Pek bilgim yok. Bi de kombinasyonun linkini atabilirsen çok süper olur. Çok teşekkür ederim yorum yaptığın için.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Tavsiye verecek kadar bilgi ve tecrübeye sahip değilim. Tecrübeli birileri elbette cevap verecektir.
golfroko Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2012 Bu arada bütçem 36 lira civarında arkadaşlar. Bu bütçeye göre cevap yazarsanız çok sevinirim.
Recommended Posts