mert_95 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2012 selam arkadaşlar . elimde 0 t64 ve calibra spin war. hangisi daha yumşak ve kontrollüdür. backhandde daha kontrollü bi lastik istiyorum .
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Spin daha yumuşak. İkisi de kontrollü lastik değil. Spin T64 e göre daha az spinlidir ama gelen falsodan da fazla etkilenmez. Biri Stiga tarzı lastik (fırçalayarak spin yapmaya pek müsait değil) diğeri her Tenergy gibi bolca çeken, gelen falsodan da etkilenen lastik. Bence fena halde farklı lastikler. Tamamen kişisel zevke göre seçilmeli. 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Merhaba Timo Boll ALC üzerinde Lt spin backhand de kullanıyorum,Bir arkadaşımdaki primorac carbon üzerinde fh-bh t64 ü deneme şansım oldu. Kesinlikle lt spin t 64 e göre bh için biraz daha uygun. Tabi bu benim kişisel beğenim ve fikrim.
mert_95 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Merhaba Timo Boll ALC üzerinde Lt spin backhand de kullanıyorum,Bir arkadaşımdaki primorac carbon üzerinde fh-bh t64 ü deneme şansım oldu. Kesinlikle lt spin t 64 e göre bh için biraz daha uygun. Tabi bu benim kişisel beğenim ve fikrim. t64 forhandde kullanıyorumda calibra lt spinide backhand takma düşüncelerim war ama sert gelirmi diye kararsızım
mert_95 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Spin daha yumuşak. İkisi de kontrollü lastik değil. Spin T64 e göre daha az spinlidir ama gelen falsodan da fazla etkilenmez. Biri Stiga tarzı lastik (fırçalayarak spin yapmaya pek müsait değil) diğeri her Tenergy gibi bolca çeken, gelen falsodan da etkilenen lastik. Bence fena halde farklı lastikler. Tamamen kişisel zevke göre seçilmeli. peki sertlik olarak hangisi daha sert t64 mü calibra lt spinmi ?
bellek Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2012 peki sertlik olarak hangisi daha sert t64 mü calibra lt spinmi ? Spin daha yumuşak (T64 e göre) diye Sayın Emre İmamoğlu'nun alıntı olarak yaptığınız mesajında yazıyor.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Benim 3-4 defa denememde gözlemlediğim, T 64 sünger sertliği ve ağırlık olarak Lt spin e göre daha sert ve çok az daha ağır.
mert_95 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Benim 3-4 defa denememde gözlemlediğim, T 64 sünger sertliği ve ağırlık olarak Lt spin e göre daha sert ve çok az daha ağır. teşekkürler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap