scream Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 raketime lastiği pritt benzeri katı yapıştırıcıyla yapıştırırsam ne olur? süngersiz lastiği bu tür yapıştırıcıyla yapıştırmam lastiğe ya da oyunuma zarar verir mi?
Ertan Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Farklı yapıştırıcı kullanırsanız sökerken lastiğe veya tahtaya zarar verebilir. Bence denemeyin.
bsg18 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 ben tutkallamıştım lastiği yani hazır raketinkini.ama yarıdan fazla açılıyordu.Şu anda iyi durumda.
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 biz bir arkadaşınkiini derbyle yapıştırmıştık .. ama bir daha sökmeme kararı aldığı için .. ve gerçekten 3 yıl falan oldu sökülmeyi geçtim kenarında bile açılma yok lastiğin performansınada bir etki etmediğini söylemişti oynayan arkadaş .. bence değerli bir tahta ve ya lastikle denenmemeli .. sökmeye çalışırsan ya lastiği yırtarsın ya da lastikle birlikte tahtadan kıymıklar kopar ... karar senin ...
scream Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 şu anda boost tc yi söktüm. süngersiz inferno classici yapıştırmak üzereyim. sökmeyi düşünmüyorum. inşallah hayırlısıyla yapıştırırım.
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 şu anda boost tc yi söktüm. süngersiz inferno classici yapıştırmak üzereyim. sökmeyi düşünmüyorum. inşallah hayırlısıyla yapıştırırım. hadi hayırlısı umarım pişman olmazsın
scream Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 mükemmel oldu. süngersiz olduğu için çıkarırken de sorun olmuyor. süngersiz lastikler için tavsiye ederim.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 tinerle sökülüyor diye biliyorum sökerkende çok büyük sıkını çekmeyebilirsiniz
scream Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 süngersiz olduğundan midir artık bilmiyorum ama kendi kendine sökülecek neredeyse. Sökmek çok çok kolay. Ama çıkmaması fazla yapıştırıcı sürmek gerekiyor.
surveyor Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar her oyundan sonra lastiği söküp daha sonra tekrar yapıştırıyor. Bunun amacı nedir? Yapıştırıcıların tuning etkisi mi var acaba?
Ertan Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2012 Solvent içeren eski yapıştırıcıların vardı. Onlar yasaklandıktan sonra çıkan su bazlı olanların bir etkisi yok.
surveyor Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Solvent içeren eski yapıştırıcıların vardı. Onlar yasaklandıktan sonra çıkan su bazlı olanların bir etkisi yok. o zaman neden sürekli olarak olarak çıkar-tak yapılıyor?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap