Ertan Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 Kütahya'daki masa tenisi 2. lig maç sonuçlarını bilen var mI?
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 maçların videolarnı çeken yok mu aramızda merak ediyorum :)
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 belki yersiz bir soru olucak ama her hangi bir lig takımına katılmak için neler yapmak lazım ve hangi kriterlere sahip olmamız lazım ?? (bu soru için konu açmak istemedim ..)
Bora Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 erkekler 1- girne amerikan üniversitesi 2- amasya belediyespor 3- muğla telekomspor 4- istanbul büyükşehir belediyesi - b * lefke ligden çekildiği için ibb takımı çıkmaya hak hazandı. bayanlar 1- fenerbahçe veteran 2- mke ankaragücü 3- derince belediyespor
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 kıbrıs sadece ligden düştü kapatılmadı. seneye 1.ligden devam edecek o yüzden 3 takım çıkacak yanlışlık olmasın. süper ligden kıbrıs haricinde 2 takım düşecek bilgilerinize
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 bu arada alarko'ya ne oldu . zirveye oynuyordu. sıralamada yok ???
Bora Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 bu arada alarko'ya ne oldu . zirveye oynuyordu. sıralamada yok ??? 5. oldu sanırım.
Champ Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 2. yarı bende gelemedim lige.alarko ilk yarı çok iyiydi...İsmail abi gelmedimi yoksa maçlara?
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 kıbrıs sadece ligden düştü kapatılmadı. seneye 1.ligden devam edecek o yüzden 3 takım çıkacak yanlışlık olmasın. süper ligden kıbrıs haricinde 2 takım düşecek bilgilerinize bu durumda muğla 2. lige çıkmış oluyor dimi ..
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 muğla çıktı ama ibb çıkamadı. kıbrıs 1.ligden devam edecek. alakoda ismail hakkı oynmamadı mı son maçlarda o takım sağlamdı. nasıl çıkamadı.
Bora Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 kıbrıs sadece ligden düştü kapatılmadı. seneye 1.ligden devam edecek o yüzden 3 takım çıkacak yanlışlık olmasın. süper ligden kıbrıs haricinde 2 takım düşecek bilgilerinize federasyon ibb'nin çıktığını söylüyor. http://www.tmtf.gov....ail.aspx?ID=299
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 biz kendi maclarimizi cektik, lin un ile amasya da cekiyordu ama cok guzel maclarin cogune ceken olmadi maalesef hocam kendi maçlarınız da olsa ekleyebilirseniz çok sevinirim :)
korunbir Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2012 TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI Küme Düşme ve Çekilme Madde 13– Küme düşme şekli ve düşecek takım sayısı ile takımların Avrupa Kupalarına katılma koşullarını Federasyon Talimatı ile belirlenir. Federasyonun (İllerde İl Tertip Kurulu) izni olmadan herhangi bir lig sezonun da dört defa sahaya çıkmayarak hükmen yenik sayılan takımlar Ligden çıkartılır ve lig yarışmalarının kalan yarışmalarında oynayamazlar.Bir sonraki sezonda oynanacak olan terfi ligine düşürülür. Lİglerde yer alan kulüpler herhangi bir nedenden ötürü yarışmalara katılmayacaklarını sezon öncesinde bildirirlerse bu kulüplerin durumu Federasyon Yönetim Kurulu tarafından görüşülür ve takımının hangi ligde yer alacağı hakkında karar verilir. Sahaya çıkmama veya yurtiçi faaliyetlerine katılmama nedenleri Federasyon tarafından haklı görülmeyen kulüpler, o yarışmalarla ilgili masrafları ödemek zorundadır.
kemalbalim Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 ibb çıktı ya osman abinin yanlışı var :) amasyayı yendik dedik bizide alın 1.lige diye hakemler bize hadi ordan çektiler yav :)):):):):)
Bora Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2012 bugün, çıkmaya hak kazanan takımlardan birinin çıkmak istemediği (ya da kapanacağı) ve onun yerine alarko'nun çıkacağı hakkında bir dedikodu duydum.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2012 bugün, çıkmaya hak kazanan takımlardan birinin çıkmak istemediği (ya da kapanacağı) ve onun yerine alarko'nun çıkacağı hakkında bir dedikodu duydum. sadece merak ediyorum böyle bir hakkı olan takım neden hakkından vazgeçmek ister acaba :)
Bora Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2012 sanırım 1.ligdeki burdur süleyman oğuz i.ö.o takımı kapanacak ve böylelikle 5. olan alarko takımı da çıkacakmış.. sadece merak ediyorum böyle bir hakkı olan takım neden hakkından vazgeçmek ister acaba :) evet, "çıkmak istemediği" kısmı saçma olmuş çünkü 1.ligde harcırah veriliyor. aynı takımın a ve b takımları da kesişemeyeceğinden dolayı ortada çıkılmaması için bir engel yok. bu dedikodu, yukarıda da bahsettiğim gibi 1. lig takımının kapanmasıyla ilgili. emin olmadığım için ikisini de yazmışım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap