cemal32 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2012 yeni alınmış toplarla ilk oynadığımızda eminiz sizdede oluyordur .. lastikte toz tabakası bırakıyor .. bunun bi çözümü yok mu biz nemli bezle sildik topları teker teker yinede olmadı .. sizlerin bildiği bi yol varsa paylaşırmısınız ...
bsg18 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 lastik yeni olmasın? bende öyle bir şey olmadı çünkü.
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 hayır onla alakası yok .. ne zaman 100lü top alıp açsak ki dhs ler 6 lı kutularda geliyo genelde ilk bir kaç hafta toplar tozlu oluyor .. kimsenin başına gelmiyormu yani bu olay ??
weltgericht Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 oynadığınız yeri temizleyin...
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 haftada 1 veya 2 kez temizleniyor zaten :) ama ben gerçekten sadece bize mi oluyo merak ettim kimsenin başına gelmiyo mu bu olay hala şaşkınım
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 antrenmandan sonra lastiğinizi temizleyin çözümü olcağını sanmıyorum
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 temizliyorum zaten .. neyse sanırım kimsenin başına gelmemiş ve çözümünü bi şekilde kendim bulucam artık .. yinede herkese teşekkürler ...
eko-krem Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 temizliyorum zaten .. neyse sanırım kimsenin başına gelmemiş ve çözümünü bi şekilde kendim bulucam artık .. yinede herkese teşekkürler ... bazı turuncu antreman toplarında oluyor. ben de sabunla yıkamıştım biraz geçmişti. ama lastiğe değince temizleniyor tam olarak. 1
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 aynen beyaz turuncu yada butterfly dhs farketmiyor ama 1 aya kadar geçiyor .. başka bi yolu varmıki ..
eko-krem Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 aslında 5 tl lik raket alınıp toplar onun lastiğine sürülünce de topun tozu gider.
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 bizde her yeni dhs top aldığımızda oluyor özellikle çoklu top alımlarında yaşadık. acayip sinir edici bir durum çünkü sürekli raketi silmek zorunda kalıyosunuz ve toz (toz olduğundan emin değilim) geçene kadar yaptığınız antrenmandan verim alamıyosunuz. en sonunda bütün topları güzelce yıkayıp kocaman bir bezin üzerine serdik ve kuruttuk biraz olsun geçti tavsiye ederim. tabi güneşe koymayın yoksa toplarınız amerikan futbolu toplarına dönebilir.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 bizde de oldu, çok sinir bozucu, raketi çok sık silmek gerekiyor, spin çekerken de biraz az spin alıyor
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 o allah'ın emri gibi bişey , benim sinirlendiğim değil tam tersine bazen keyif aldığım bir durum , topun hiç kullanılmamış olduğunun bariz bir göstergesi , yeni top yani falan 1
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 temizliyorum zaten .. neyse sanırım kimsenin başına gelmemiş ve çözümünü bi şekilde kendim bulucam artık .. yinede herkese teşekkürler ... ben dahil olmak üzere herkesin başına gelmiş bir olay bu. çözümü yok raketinizi sileceksiniz o allah'ın emri gibi bişey , benim sinirlendiğim değil tam tersine bazen keyif aldığım bir durum , topun hiç kullanılmamış olduğunun bariz bir göstergesi , yeni top yani falan benim de hoşuma gidiyor raketin neresiyle vurduğumu görüyorum :) 1
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 :) aslında eski bir lastikle tek tek topları silsekmiki :) o da tam amelelik olur .. inanın bi an sadece bana oluyo diye korkmaya başlamıştım .. :) ve gerçekten raketin neresiyle vurduğunuz bariz belli oluyor :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 dostum oynaya oynaya pes ettiriceksin tozları , silmek falan çok uğraştırır.
cemal32 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 dostum oynaya oynaya pes ettiriceksin tozları , silmek falan çok uğraştırır. öyle görünüyor yapacak bir şey yok gibi.. ama ben bir yolunu bulucam inş bir gece suda bekletsek topa zararı olurmuki :)
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 yeni toplarla oynamanin bir iyi yonude topu gec mi erken mi yakalayabildiginizi anlamaniz lastige degen toplarin izinden topa raketin ucuyla mi yoksa ortasiyla mi vurdugunuzu anlayabiliyorsunuz ;) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap