myrulezmyway Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2012 Eskiden stiganın innova serisi vardı. bunun yanında tibharında rookie dtecs i. masatenisine ara verdikten sonra bu lastiklere hiç rastlamadım. aklıma geldi bu lastiklerin su bazlı versiyonlarını çıkardılar mı bulabilirsem bu lastiklerden almak istiyorum :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Valla Innovo Ultra Light benim çok hoşuma giderdi ya....D Tecs yok sanırım ama Innovo syn tech olması lazım , su bazlı için
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 abi küçükken yaptıgım spinleri özledim bulmam lazım benim bu lastiklerden :)
swan Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 yurt dışında satılıyor da synergy tech yorumları innova ultra light yorumlarına benzemiyor. innova süper lastik hakikaten
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2012 aurus sound aldım. innovadan çok çok daha iyi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap