oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2012 Timo neredeyse çin'e iki çekecekmiş. Müthiş maçlar, daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama ben izlememiştim... 2
bellek Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Ma lin'nin façasını düzeltmiş. Wang a karşı son sete kadar iyi direnmiş, son setde set ortasında durgunlaşınca seti vermiş. Timo nun oyunu bile Çinlilerin kaşısında pamuk helva (yumuşak) gibi kalıyor. Adamlar çok sert vede agresif oynuyorlar. Bu agresifliğe (oyuna) forum yönetimi nasıl müsade ediyor, anlamış değilim banlayın gitsin şu Çinlileri yahu. Çinlilerin bu ağresif oyunu benim gibi yumuşak huylu bir üyeyi bile agresif yazılar yazmaya yönlendiriyor.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Bu çinliler acaba jimnastikte çalışıyorlar mı merak edeyrum. Wang ligin 9.35 te öyle bir bacakları açılmış ki jimnastikçi edasında.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Timo wtttc 2012 de oldukça formdaydı. Ancak Z. Jike ye karşı bu kadar. Zaten Z. Jike ye karşı yaptığı maçların çoğunu kaybetti. Ama hala 2006 daki kadar güzel ve etkili oynuyor.
Junk Player Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Ma Lin maçında çok iyi oynamış.
Bora Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 timo - wlq.. 1:37'ye dikkat.. böyle bir falso yok!
bellek Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 timo - wlq.. 1:37'ye dikkat.. böyle bir falso yok! Benimde maçta tek dikkatimi çeken vuruşu. GS Haci nin vuruşları gibi olmuş. Topu sanki bir mıknatıs gideceği yoldan çıkarıp diğer bir yola yönlendirmiş..
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 timo - wlq.. 1:37'ye dikkat.. böyle bir falso yok! 1.50'de timo dudakları ile aynı şeyi söylüyor; o neydi bende anlamadım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap