Kaisersoze Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2005 Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2005 1 . lig müsabakalarının ilk ayağı Ankara da. Bizde ilk defa Başkent Gençlik spor olarak katılacaz , üyelerden Korayer ile birlikte . İzlemek isteyenler ayın 29-30 unda Altındağ Spor salonuna gelebilirler.
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2005 biz de Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Spor Klübü olarak 1. ligde oynuyoruz, üyelerimizden Fulya Diker takım arkadaşım. sevgiler
BurakYalin Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2005 Başarılar dilerim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Champ Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 bende geçen sene 1. ligde Batman Gençlik spor adına oynuyordum.ancak bu sene anlaşamadık.yeni bi kulüp buldum.terfi maçlarına bomba gibi gireceğiz
BurakYalin Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Terfilerde kapışırız o zaman.
Champ Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Terfilerde kapışırız o zaman. Büyük bir zevkle
Cako67 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2005 bu sene terfi liginin en büyük favorisi sakarya masa tenisi ihtisas iyi hazırlanın bizde bomba gibiyiz
Champ Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2005 terfi ligine yaklaştığımız bir dönemde forumdaki arkadaşlarla anlaşalım.orda görüşüp tanışalım ne dersiniz
BurakYalin Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2005 Takım arkadaşımın dediği gibi Bu sen çok iddalıyız.Yalnız terfi ligine daha çok var.Zaten o zamana kadar form buluşmasında tanışmış oluruz
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2005 NİYE OLMASIN Kİ CHAMP? BİZDE MALATYADAN KATILIRIZ...
Champ Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 NİYE OLMASIN Kİ CHAMP? BİZDE MALATYADAN KATILIRIZ... sen hangi takım adına katılacaksın Özhan?
Guest Togay Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2005 (düzenlendi) Arkadaşlar, masa tenisi federasyonunun resmi sitesinde Masa Tenisi Federasyonu Sitesi tüm liglerin maç sonuçları yayınlanıyor. Hatta sadece takım maçları neticeleri değil, tek tek bütün maçların sonuçları var. biz de Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Spor Klübü olarak 1. ligde oynuyoruz, üyelerimizden Fulya Diker takım arkadaşım. sevgiler Bu arada Nurdan bizim takıma (Antalyaspor) yenilmişsiniz de hiç haber vermiyorsun bak. Sen de Fatma'ya vermişsin maç. 14 Kasım, 2005 Togay tarafından düzenlendi
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2005 Bu arada Nurdan bizim takıma (Antalyaspor) yenilmişsiniz de hiç haber vermiyorsun bak. Sen de Fatma'ya vermişsin maç. o maçı hiç sorma Togay kardeş, 2-0 öndeyken, 2-3 yenildim. ve takım olarak da 3-2 yenilmiş olduk...
Guest Togay Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2005 Vay be Nurdan, hem çekişmeli hem de kritik bir maç olmuş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap