Konyaliiii Oluşturma zamanı: 18 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba, 15 yaşında lise öğrencisiyim.Atak yaparken masaya yakın ofansif, karşımda ofansif oyuncu varken masadan uzak ve keserek oynamayı seven biriyim.Amatör olmama rağmen fena bi oyuncu değilim.Top spinlerim iyi.Karşımdaki rakibe göre tek top yada karşılıklı spinlerle oynuyorum.Falsolu top atmayı seviyorum.Kendimi hangi yönde nasıl geliştirebilirim?Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
notsniw Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 konyalı bizim salona uğra orda geliştirirsin kendini. böyle yazarak antreman olmaz. adres stadyum altı. detaylı adres: google masatenisi konya. 2
Konyaliiii Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 İstanbul'dayım, Konya sevdasından... Teşekkürler ama tavsiyeler de verirseniz daha memnun olurum.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 o zaman İstanbul'da kulüp veya derneklerden bir tanesine mutlaka en azından bir kereliğine uğra ve yardım iste...
Recommended Posts