sugar23 Oluşturma zamanı: 17 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Mart, 2012 Bende skyline lastik var. Su ve bulaşık bezi ile siliyorum bulaşık bezi tozlandı tozları çıkaramıyorum. Pamuk ile temizleyin demeyin pamuk ful kıl zaten heryer pamuk oluyo rakette. Şunu almayı düşünüyorum http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=9&UrunID=867 Şimdi bunu alsam okula gidiyorum hergün oynuyorum akşam mı temizliyim yoksa sabah mı? Kaç günde bir temizliyim? Sudan farkı nedir bu köpüklerin? Bu süngerden başka ne kullanabilirim köpükle temizlemek için? Köpük tozları alır mı yoksa suyla tozları alıp sonra mı köpük yapılır?
weltgericht Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Çin lastikleri için benim de uyguladığım güzel bir çözüm: Siyah giysilerin üzerindeki tozları almak için saplı rulolar var ruloların üzerinde de üzeri yapışkanlı kağıtlar bulunur lastiğin üzerinden bu rulo ile bir iki defa geç tozlardan eser kalmaz.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba LOC denilen EYVE firmasına ait bir ürün var.Tamamen organik çözücü.Onunla lastiklerinizi temizleyiniz.Marka temizleyicilerine kanmayınız.Bir kez satın aldığınız bu ürün size ve çocuklarınıza yetecektir. Selamlar
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Benim bildiğim bir tek LOC var oda Amway firmasına ait. -- Şöyşe diyor '' Suyun zarar vermediği tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz'' Deneyen olursa evde unutulmuş halde duran kocaman bir şişe duruyor, gerçi hoh hoh her zaman yeterli gelmiştir bana. 1
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba Evet doğrudur o firma..Özür dilerim yanlış yazmışım..Lütfen deneyiniz.Teşekkürler Bilal Olgun Selamlar
Burak16 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Bende skyline lastik var. Su ve bulaşık bezi ile siliyorum bulaşık bezi tozlandı tozları çıkaramıyorum. Pamuk ile temizleyin demeyin pamuk ful kıl zaten heryer pamuk oluyo rakette. Şunu almayı düşünüyorum http://www.masatenis...ID=9&UrunID=867 Şimdi bunu alsam okula gidiyorum hergün oynuyorum akşam mı temizliyim yoksa sabah mı? Kaç günde bir temizliyim? Sudan farkı nedir bu köpüklerin? Bu süngerden başka ne kullanabilirim köpükle temizlemek için? Köpük tozları alır mı yoksa suyla tozları alıp sonra mı köpük yapılır? Bence su ile temizlesen yeterli zaten temizliyicilerde aynı görevi yapıyor sonuçta..Birde bu temizliyicilerin süngerleri zamanla kirleniyor yenisini almak zorunda kalırsın..
eko-krem Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 temizleyicilerin süngerlerini çamaşır suyuyla yıkasak nasıl olur?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Hatta temizlik bittikten sonra kirli suyu lavaboya dökmeyin, çiçeklerin dibine dökün diyor gübre yerine geçiyormuş :) %yüz% organik çözücüymüş.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba Ben 3 yıldır ou kullanıyorum Selamlar 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Aydın Hocam deneyelim o zaman. Nede olsa 3 yıldır kullanıyorsunuz. Teşekkürler... 100 yıl yetecek kadar temizlik malzemem oldu :)
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba Aynen sizler gibi düşünüyorum.Bir lastiğin ömrü 4- 6 aydır .O zaman fazla da uğraşmaya gerek yok.Sadece eliniz ile topsheet i her sildiğinizide biriktirdiğiniz yağın topun her değişinde ilave ettiği toz ile birleştiğinde oluşturduğu katmanı temizlemeniz için önermiştim
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Merhaba Bakın Temizleyici..yani lastiğinizin üzerini (topsheet) konusunda benim neleri önerdiğimi..Karşı çıkanları..sonra da..aaaaa diye dönenleri biliyorsunuz.Lastiğinizin üzerinde topun taşıdığı darbeler ile katmanlaşan kirlilikte toz çok önemlidir.Yağ partikülleri yüksek hızda yapışmazlar.Tozlanma nem ve ter il zeminde oluşan ıslaklıkları topun yüzeyinde korumakta.Elimizde derimizin ürettiği yağ terleme ile birleşince lastiğin üzerinde temizleme fonksiyonunu sadece ilk silmede gerçekleştirir.Sonrasında ise her tekrarda katmanı topshhet lastik yüzeyine terinizdeki tuz ile vücut yağınızdaki asitlerin oluşturduğu katman kayganlaştırma (tutundurma yüzeyinin kaybolması) ya neden olur.Tabi bu deneyimleri bireysel anlamda bende hiç olmadı.diyerek Aristo mantığı. (yağmur yağar,yağmur ıslatır,o zaman suda ıslatır) Ya da ortaya bilmediğiniz bir konuyu koyarsınız arkasından o konuyu sorgularsınız ve konuyu düşüncelerinize göre varmasını istediğiniz yere götürürsünüz.. Bana kalırsa LOC ile temizleyin...
experience Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2012 Ben temizlik için alkolsüz ıslak mendil kullanıyorum ve sonuç çok başarılı tavsiye ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap