AhmetSozmen Oluşturma zamanı: 16 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 16 Mart, 2012 Tansiyonu yüksek, nefis bir maç. Son ana kadar kimin kazanacağınızı bilemiyorsunuz. Viktoria Pavlovich raketi sürekli çeviriyor. Yaptığı variyasyonlar: Pütürle FH kesik, lastikle FH kesik, lastikle BH kesik. Hepsini de kusursuz yapıyor. Keyifli seyirler... 9
işcan Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Süper ralliler olmuş Dodean bachand top spinleri hiç kaçırmadı. sabırlı bir şekilde oynamış . Çok heyecanlı bir maç olmuş. paylaşım için teşekkürler.
bellek Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Seyredilmesi gereken bir oyun. Defans oyuncusu saç baş yolduracak cinsten. Her top çıkarılır mı ayıptır, günahtır. Sanki Hyuk un bayan versiyonu. Romen oyuncuda da ne bitmez tükenmez bir güç ve sabır varmış, bu defansa karşı havlu atmadı . 1
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Pavlovic gibisini ben seyretmedim. Bu kadar varyasyon yapan erkek oyuncu bile yok. Avrupa'lı bayanlar arasında bana göre 1 numara.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Maçı bir daha seyrettim. Pavlovich raketi çevirerek başka variyasyonlar da yapıyor. Sonuç olarak şu variyasyonları yapmış oluyor: Pütürle FH kesik, lastikle FH kesik, Pütürle BH kesik (çoğunlukla), lastikle masa içi BH kesik Pütürle BH spin/şut, lastikle BH spin.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Güzel maç, umarım bu tip çeşitleme stiller çoğalır...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 Fatih hocam helal olsun size güzel maç doğrusu.Bedensel engelli bir oyuncunun videosunu ne zaman yayınlıyacaksın hocam merak ettim doğrusu.Selamlar.
bellek Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2013 İkinci defa seyrettim.....Müthiş bir maç.... Daha doğrusu eğitim videosu gibi......
charm35 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2013 çok iyi maçmış gerçekten efsane sayılar var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap