o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 15 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 15 Mart, 2012 bu gün 1 hafta önce aldığım tahtamı masaya bilerek vurdum.maçta kaybettiğim için sinirlendim ve raketimin sapını köşesinden sert bir şekilde masaya vurdum.sapı kırılmadı fakat köşesindeki yaklaşık 2 katman içine göçtü.sonra kafa kısmınada elimle tokat attım.raketin görünüşünde değişiklik olmadı ama içim hala tedirgin sizce raket tahtam bu darbelerden etkilenmişmidir?ve oyunumu etkilermi?
bellek Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Elinize bir hasar vermediyseniz problem değil. Alt tarafı bir tahta yenisini alırsınız..
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 halime yinede şükrediyorum ancak raketimdeki o vuruğın oyuna atkisi olurmu ben onu merek ettim
enerji05 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Ben bir filmde atını döven bir kovboy görmüştüm. Sonra o at onu sırtından atmıştı. Sizin yazıyı okuyunca aklıma geldi. Büyük ihtimalle raketiniz artık size hizmet etmeyecek ve maçlarda hep size kaybettirecek. Bence onu uygun bir fiyata başka birine satın ve yeni bir raket ile yolunuza devam edin.... 2
aaozkan Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 sizin yaptığınıza benzer şeyler sinirlenince bende yapmıştım rakete tokat atmak masaya vurmak gibi, daha sonra iki hafta sonra oynarken kafa kısmı topla birlikte ucup gitti sizde bir iki hafta sonra böyle bir süprizle karşılalaşabilirsiniz dikkatli olun kafa göz kırılmasın:)
Levent67 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Ben bir filmde atını döven bir kovboy görmüştüm. Sonra o at onu sırtından atmıştı. Sizin yazıyı okuyunca aklıma geldi. Büyük ihtimalle raketiniz artık size hizmet etmeyecek ve maçlarda hep size kaybettirecek. Bence onu uygun bir fiyata başka birine satın ve yeni bir raket ile yolunuza devam edin.... atın intikamı diyorsunuz
maxxus Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 rakete kafa atmadığınız sürece sıkıntı olmaz. tokatlara alışıktır onlar :) 1
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 tüm setleri 11-0 yenilmeden rakete kafa atmam
ozgur seker Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 arkadaşlar yenilseniz de yenseniz de raket sizin dostunuz. O sizin iyiliğinizi ister sizi yarı yolda bırakmaz(evde unutmazsanız) kaybettiyseniz de onun hatası değildir elinde olmayan nedenler vardır(yaşlılık, iyi çekmeme, iyi atmama) lütfen şiddet uygulamayalım. tahta içinde ben raketin kenarını vurmuştum boşluk gibi bişi vardı. Raketi zımparalarken karşı komşumuz yaşlı bir amca vardı(marangozluk yanı da var elinden iş gelir) o macun sürdü orayı doldurdu. macun iş görebilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap