togan Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2012 Abiler bu temizleyici köpükte alkol olmadığını ve görünüş bakımından traş köpüklerine benzediğini öğrendim ama kimyasal içeriği hakkında hiçbir bilgi bulamadım kullanan varsa zahmet olmazsa kimyasal içeriğini yazabilir mi değişik marka traş köpükleri üzerinde araştırma yapacagim ve lastiklerle deneyecegim
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Su ve gözlük camı temizleme beziyle sil lastiklerini. İlerde kullanan birine denk geldiğinde denersin o kişinin köpüğü veya spreyini. Ve karar verirsin....
togan Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Amacım temizleme yöntemi bulmak değil zaten su ve bezle temizliyorum Amacım solüsyonlu temizleme köpüğü ile traş köpüğü arasındaki ilişkiyi araştırıp bu kadar para israfınin önüne geçmek eğer benzerlik varsa tabi
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Hocam para israfı dediğin şey biraz abartıya kaçıyor. Donic marka temizleme solüsyonu var bende 250 ml. Yaklaşık 0,25 ml bir raketin çift yüzünü temizlemeye yetiyor. Bu da 1000 antreman demektir. Haftada 3 defa oynasak ve her antreman sonrasında bunu kullansak 1000/3 = 333 hafta eder. 333 hafta da 6 yıldan fazla bir süre demek oluyor. Fiyatını da söyleyecek olursak: 12 TL Nasıl ? İsraf var mı sence burda ? 1
togan Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Tamam bırak ucuzluğu araştırma yapıyorum yani nihayetinde hem de alternatif bi çözüm yolu olur ben hem 12 tl verip hem de 10 lira kargo verirsem bi de gelmesini bekleyeceğim uzun bi süreç hem sadece maliyete bakma rakete 300 500 küsur para veren tabi ki bunu düşünmez dediğim gibi bu sadece bir araştırma
umur Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 tıraş köpüğü de aynı fiyata gelir 3 aşağı 5 yukarı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap