Mrtİzmir Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2012 Arkadaşlar 17-18 martta İzmir İl temsilciliğinin düzenlediği bir turnuva var. 17-18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TURNUVASI YER : İZMİR ATATÜRK STADI MASA TENİSİ SALONU SAAT:13:00 Her yaş grubuna açık olup lisans zorunluluğu vardır. Katılmak isteyenlerin engeç 17 mart 12:45 de salonda olup isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. 17 mart cumartesi:Ferdi maçlar 18 mart pazar :Çift maçları Genelde ferdi maçların yarı final ve finalide pazara kalıyor. 1
justcheerful Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2012 Çok teşekkürler, sen yazmassan biz İzmir'deki masatenisi ile ilgili hiçbir bilgi alamayacağız. Görüşürüz.
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 eline sağlık murat abicim. buarada www.izmir-gsim.gov.tr de il federasyon temsilciliklerinden masa tenisi ne girip de takip edebilirsiniz...
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Eyvallah arkadaşlar maksat hani yenmediğim kimse kalmasın derrrrrrrrrmişim.
ogubay Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Murat Hocam sağolasın bilgilendirme için, bir soru da ben sorayım: lisans çıkartmak için nereye hangi belgelerle başvurmamız lazım? bir de lisans ne kadar sürede çıkartılabiliyor?
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Murat Hocam sağolasın bilgilendirme için, bir soru da ben sorayım: lisans çıkartmak için nereye hangi belgelerle başvurmamız lazım? bir de lisans ne kadar sürede çıkartılabiliyor? Altay alsancak stadında gençlik spor müdürlüğü var hani antremana gelince girdiğimiz kapının hemen yanı oradan çıkartabilirsiniz. Nüfus fotokopisi Sağlık raporu (sağlık ocakğından alabilirsiniz) 2 adet fotoğraf Lisans çıkarma formunu doldurup evraklarla beraber teslim ettinizmi sanırım 1 hafta sonra gelin alın diyorlar.Benim bildiğim bu şekilde. Ama istersen 464 82 08 veya 464 80 30 (izmir gsgm numaraları)arayıp bilgi alabilirsiniz.Kolay gelsin. 1
ogubay Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 teşekkür ederim, lisansı yetiştirebilirsem cumartesi geleyim de beni de yenin ben de birşey öğrenmiş olurum
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Merhaba Sn.Eriş in çabalarını takdir etmemek mümkün değil.Duyurular GSİM İZMİR Masatenisi İl temsilciliği sayfasında yayınlanmakta zaten.Ama yine de Murat kardeşimizin konuyu buraya taşıması çok güzel.Ben antrenör olarak değil sadece izleyici olarak ctesi ve pazar Halkapınar da olacağım.Sanırım bazı sporcularımda orada olacaklar.Ancak karşılaşmak istediğim bazı sporcular var..onlarıda görmek istiyorum.(Onlar kendilerini bilirler..) Hasret giderir sohbet ederiz.İnşallah gelirler Selamlar 1
justcheerful Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 geçen sefer tehlikeli küçük bir rakiple oynamıştım bir tarafı pütür diğer tarafı anti olan bu seferde çıkar mı Murat karşıma böylesi hiç hoş olmuyor da çıkmaz dersen geleceğim.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 geçen sefer tehlikeli küçük bir rakiple oynamıştım bir tarafı pütür diğer tarafı anti olan bu seferde çıkar mı Murat karşıma böylesi hiç hoş olmuyor da çıkmaz dersen geleceğim. Bişey olmaz bilader gel sen ya bizde arasıra atom karıncalardan tokat yiyyoruz ne yapalım,hem şu senin raketle bi oynıyayım bakiyim alc üzeri calibra sound nasılmış.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2012 yazın olsa şoyle hazıran ayında yada temmuzda rahat gelelbilirdik burdan istanbuldan şimdi iş sezonu olduğu için bir yere çıkamıyoruz yazın olursa gelme ihtimali çok yuksek
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2012 Merhaba ""ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"" Emperyalist güçlerin (Parayı,silahı,politikayı kontrol eden )ülkeleri artık silah gücü ile savaşarak işgal etmediği dönemi yaşamaktayız.Sizlerin elbette Çanakkale savaşının askeri yönünü bildiğinizi düşünüyorum.O günlerde kanımızın son damlasına kadar savunduğumuz vatan toprağımızın üzerinde yaşayan her kişinin bilincinde ""VATAN NAMUSTUR" düşüncesi vardı.O zamanlarda silah gücü ile işgal edemedikleri ve Kurtuluş savaşımızla da ülkemizden kovduğumuz emperyalistler güçlerini şimdilerde bizim içimizden çıkanlar davet etmektedirler.Peki dün silahları ile gelen bu güçler şimdi nasıl bizi işgal ediyorlar.? İletişimin tüm silahlarını kullanarak kültürlerini empoze etmektedirler.Toplumuzu bir arada tutan DİL (farklı kökenli dahi olsa) DİN (Farklı inançlar), TOPRAK bÜTÜNLÜĞÜ( Sınırlarımızın belirginliği) KÜLTÜR ( Değer yargılarını hiçe saymak,bireyselleştirmek) yapıştırıcı özelliklerimizi sulandırarak teslim olmamızı sağladılar.Bir ülkenin sınırlarını savunabilirsiniz.Ancak içinde ne üretileceğine,yeraltı zenginliklerinin nasıl kullanılacağına sizler karar vermelisiniz..İşte M.Kemal ATATÜRK ün ""GENÇLİĞE HİTABESİNİ""" bu anlayış ile okuyunuz. Evet bende yarın HALKAPINARDA olacağım..ANMAK İÇİN 2
bellek Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Bu turnuvanın adına yaraşır bir şekilde geçmesini temenni ederim. 1
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Teklerde ; 1-Mustafa Arslan 2-Ahmet Bitirmiş 3-Aydın Tosun 4-Merter Güvenç Bu anlamlı turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederim...
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Merhaba Mustafa,Aydın ve Merter sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum 1
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Ahmet abi'yi de ben kutlayayım o zaman.(Diğer dereceye giren arkadaşlarla birlikte) 1
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2012 MerhabaGelecek alt yapıda..Bunun dışında sadece temenni,Elini uzatanları çevirecek kadar bağnaz olanların kümülatif toplanmaları sadece sayısaldır.İçerikleri boştur
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap