Oğuzhan Hürkan Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2012 Merhaba arkadaşlar aşağıdaki lastikleri backhand tarafına karşılayabilir misiniz ? Stiga Calibra LT Sound Xiom Vega Europe Tibhar Araus Sound Genius + Optimum Sound Merhaba arkadaşlar aşağıdaki lastikleri forehand tarafına karşılayabilir misiniz ? Stiga Boost TS Butterfly Sriver G3 Fx Butterfly Tenergy 05 Butterfly Brayce Speed Fx
spinmaster74 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2012 oyun tarzına göre değişir ama butterfly lar fazla usta işi xiom vega europe u forehandde kullanabilirsin backhand icin bende bir arayış icerisindeyim
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2012 merhabalar bende genius optimum sound 2.0mm sipariş ettim.yanındada vega europe 2.3 mm sipariş ettim.hız ve spin bakımından karşılaştırabilirmisiniz.kısacası hangisini forhand te kullanmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2012 Hangisini fh de begenirseniz onu kullanin. Fh icin uretilmistir diye yazmadigina gore siz zevkinize gore secin, zaten bir sekilde secip satin almissiniz. (null)
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2012 ben vega europe u 2.0 alcaktım ama olmadığı için 2.3 aldım.planım ilk europe 2.0mm yi forhandde kullanıp gelişince optimum soundu forhande takmaktı.bu nedenle işler karıştı .sizin fikriniz nedir.hangisi daha hızlı?
Recommended Posts