Oğuzhan Hürkan Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2012 Merhabalar ilk kombinasyonum için sizce nasıl ? Xiom Vega Europe (Backhand) 90 TL Butterfly Teneregy 64fx (Forehand) 130 TL Pailo TS 3 = 90 TL Sizce bu kombinasyon benim için iyi mi atak oyunucusuyum ama gerektiğinde defansda yaparım topspinleri tam atamıyorum ama 10 taneden en az 5'i oluyor bazen hepsi oluyor.Fiyat olarakda uygun geldi bana (tabi diğer top,temizleyici vb.) gibi ekipmanları saymassak yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2012 ilk ekipman için fazla iddalı. yumuşak lastiklerle başlamalısın.
Oğuzhan Hürkan Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 peki bana ne gibi kombinasyonlar önerirsiniz ?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Bence elinde bir video kamera varsa kendini oynarken çek. Daha sonra oyun stilini buradan izleyenler daha sağlıklı kombolar önerebilirler. Bu haliyle seçtiğin ekipmanlara herkes hızlı diyecektir ki öyle.
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Bence elinde bir video kamera varsa kendini oynarken çek. Daha sonra oyun stilini buradan izleyenler daha sağlıklı kombolar önerebilirler. Bu haliyle seçtiğin ekipmanlara herkes hızlı diyecektir ki öyle. +1 Lastik olarak nimbus sound veya sinus sound 2mm önerebilirim.
Recommended Posts