o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2012 Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2012 herşey burada net bir şekilde belirtilmiş
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 babam kızar diye vazgeçtim
ararat1973 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Tanışmak ve forhandiyle tokalaşmak isterdim.
swan Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 ben timoyu yenerim hacı. aha da buraya yazıyorum
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 ben ''raketini bana verirmisin söz hiç kullanmıycam,evimin en güzel köşesine koyarım'' falan derdim.(tabi bu kullanmayacağım anlamına gelmezdi )
Bora Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 tanışma ve maç bileti faslı bir kenara, 200 euro'luk bty malzeme hiç fena olmazdı. sıfır viscaria ve bh'ime tenergy alabilirdim. euro-asia allstars maçları için istanbul'a geldiğinde kendisiyle tanışıp, fotoğraf ve imza almıştık. ps : biletler karaborsada kaça gider acaba :P 2
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2012 Hem babam hem de kendim adına kayıt yaptım , hayırlı olur , inşallah Türkiye'den biri kazanır şu çekilişi :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap