mbü Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2012 Fenerbahçe bayan masa tenisi takımı son avrupa şampiyonu hollanda heerlen takımını çeyrek final 2 maçında da yenerek masa tenisi tarihinde bayanlar kategorisinde ilk kez yarı finale kalmıştır. camiamıza armağan olsun... 7
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 kutluyorum hocam, başarılarınızın devam etmesi ve artması dileklerimle 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 çok güzel bir haber tebrikler, yarı final maçı ne zaman? 1
haruncoskun Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2012 ezeli rakip,ebedi dostumuza Avrupa şampiyonluğu yolunda başarılar dilerim Babür abi:kalplerimiz sizinle 1
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Babür'cüğüm, Başarınızı tebrik eder, Avrupa Şampiyonu olarak kürsüye çıkmanızı ve Ülkemizin adını duyurmanızı dilerim. 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Adımıza çok sevindim. Hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum.. 1
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Tebrikler Babür hocam Çok büyük bir başarı inşaallah bu yılki şampiyon da biz oluruz. 1
velicaner Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Hocam tebrikler Türk masa tenisinin adını en iyi şekilde temsil ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler. 1
darker Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Başarınızda katkısı bulunanları ve takımınızı tebrik ederim.. Şansınız hep yanınızda olsun. 1
karaahmet Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 başarınızda katkısı olanlara tebrik ederim başarıların devamını dilerim 1
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Babür hocam başarılarınızın devamını diliyorum. Bu motivasyonla şampiyonlukta gelecektir... 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2012 Benim de ekiple birlikte olduğum bu Yarı Final maçında Melek Li Jiao'nun belki de hayatı boyunca almadığı bir yenilgi tattırdı , ve sayılar inanılmazdı , Ding Ning - Guo Yue gibi en üst seviye bayan oyuncularla denk belki daha iyi bile denebilecek sayılarla doluydu maç..... "Vallahi Bravo" Babür abi 1
Ekrem ÇELİK Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2012 Çok tebrik ediyorum valla. Bu başarı örnek olur da belki gerekli yatırım yapılır bu spora da.
bellek Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Fenerbahçe bayan masa tenisi takımı son avrupa şampiyonu hollanda heerlen takımını çeyrek final 2 maçında da yenerek masa tenisi tarihinde bayanlar kategorisinde ilk kez yarı finale kalmıştır. camiamıza armağan olsun... Sevgili Hocam...Bu başarının bizlerin bir kuru tebriğimizin gölgesinde kalamıyacak kadar görkemli olduğunu.. Bu konuyu bizlere bir başlık altında A dan Z ye bu tarih yazmayı nasıl başardığınızı sunmanızı isteriz. Nasıl bu noktaya takımınızı hazırladınız. Neler yaptınız. Tekrar tebrik ederim.. Her ne kadar fanatik olmayan koyu bir GS taraftarı olsam da...Bir Türk olarak gerçekten göğsümü kabartınız... Fenerbahçe Bayan Masatenisi Takımı......Şans hep sizin yanınızda olsun.. 1
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Merhaba Kutluyorum hocam, başarılarınızın devam etmesi ve artması dileklerimle
notsniw Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2012 FB 3-1 almış. foto, video isteriz. Deplasmanda 3-1 yenilirsek setlere mi bakılıyor, prosedür nedir?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 maçı FB TV den izledim. Güzeldi. Son iki maça yetişebildim. Samara çok ii oynadı. Açık ara aldı. Melek Hu ne olursa olsun yüz ifadesini değiştirmiyor. Çok garip geldi.
ekrem Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 Babür hocam tebrikler. Başarılarınızın devamını TÜRK sporcularla devam etmesini ümit ediyorum 3
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap