guneri2012 Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2012 İzmire yeni tasindim ,38 yasindayim ve Masa tenis oynamak ve antrenmanlara katilmak istiyorum.sirinyerde oturuyorum yardimlariniz icin şimdiden tesekur ederim
işcan Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Atatürk Stadının alt kısmında Pazartesi , Çarşamba , cuma günleri saat 17:00 gibi antreman yapmaya gelen sporcular var. değerlendirebilirsin.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2012 Atatürk Stadının alt kısmında Pazartesi , Çarşamba , cuma günleri saat 17:00 gibi antreman yapmaya gelen sporcular var. değerlendirebilirsin. Atatürk stadında çarşamba günleri kurumlar ligi maçları oynandığı için antreman yapmak zor ama pazartesi ve cuma yapılabiliyor.Ayrıcada Alsancak stadında Ahmet hocanın yönetiminde Altay masa tenisi salonu ve Balçovadada Aydın hocanın idaresinde Bld.tesisleri var kendileriyle irtibata geçebilirsiniz.Ha birde bucada sanırım Hasan ağa bahçesi diyorlar ben gitmedim ama oradada oynayan arkadaşlar varmış sanırım....İyi günler.
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2012 Hasan ağa parkındaki salonda antrenman yapmak imkansız. Masaları voleybol sahasının arkasına sıkıştırmışlar. Sadece vakit geçirmek için oynanabilir :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap