alican Oluşturma zamanı: 13 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 13 Şubat, 2012 Bugun dandoyda stiga carbo sound lastigi %50 indirime girmis ama solusyonlumu su bazlimi oldugunu anlamadim :) eski tip lastik oldugu icin anlaya bilen var mi ? :)
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 su bazlıya gitmez denemiştim bizzat
alican Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Yaramaz yani anlamadığım su bazlimi degil mı
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 evet carbo sound u su bazlıyla yapıştırmıştım insanı tenisten soğutacak derecede kötü bi raket oldu
alican Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Hee ozan abi sagolasin mert sende :) peki magna diye bi lastik var dandoyda oda uygun bi fiyat ama magna nin ts tc tx i oldugunu biliyodum duz magna sirf dandoyda kullananan bilen varmi ?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 O kadar aşağılama yahu. Stiga'nın en kral lastiğidir Magna.
alican Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 :) tesekkur ediyorum ama solusyonluysa yaramaz ya :) ondan %50 indirime girmis dandoyda ikiside :)
CyRuss Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2012 Konuyu şu an gördüğüm için biraz geç bir yorum olacak ama ; Ben carbosound lastiklerle oynuyorum şu an. Bu lastikle solüsyonlu dönemlerde de yapıştırarak da kullanmıştım. Şu an su bazlıyla kullanıyorum.Aradaki fark solüsyonla su bazlı arasındaki fark neyse o. Başka olumsuz bir şey hissetmedim.Solüsyonlama farkı da tuning ile halledilebilir istenirse.Ben de bu eğilimdeyim zaten...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap