turushanovgu Oluşturma zamanı: 10 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Şubat, 2012 düzeltilmiş son halidir trabzon'da kurtuluş turnuvası düzenlenecektir yer: akçaabat fatih kapalı spor salonu tarih: 18-19 şubat 2012 cumartesi günü minikler ve gençler müsabakaları pazar günü yıldızlar - büyükler - veteranlar müsabakaları yapılacaktır. lisans veya kimlik belgesi zorunludur katılım ücretsizdir http://www.trabzonma...i.com/index.htm ( sitede arıza var, ara sayfalar şimdilik açılmıyor, ayrıntıları buradan takip edebilirsiniz)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 küçük bir düzeltme yaptım, yıldızlar ve gençler müsabakalarında gün değişikliği olmuştur. son gelen bilgiyle : cumartesi miniklerde oynayan oyuncular pazar günü yıldızlarda, cumartesi gençlerde oynayan oyuncular pazar günü büyüklerde oynayabilecektir.
akt_61 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 bu turnuwa benm için cok ii olcakkk :}
haruncoskun Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2012 hadi bakalım Mustafa,başarılar diliyorum size şimdiden ama çok dişli bir rakip getiriyorum size Rize'den, şimdiden haberiniz olsun da sonra şapkadan çıkmış gibi olmasın (o:
akt_61 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 buyursun gelsin abicim ;} gelsınde innerforce alc tahtamın tadını alsın ;}
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2012 :)))))) mustafa büyük konuştun abim :)
akt_61 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 iddalıyım abi :} gelcek olan tansın beni ;}
akt_61 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2012 bunu artistlik olark kmse algılamasın.sadce kndime cok güweniyorum.kndime gwndıgım işte hiç bir zamn başarısız olmadım ;} 1
turushanovgu Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2012 hayırlısı diyelim o zaman, katılacak olan tüm sporculara başarılar dilerim
ararat1973 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2012 buyursun gelsin abicim ;} gelsınde innerforce alc tahtamın tadını alsın ;} Ben yumuşak karbonlu hinoki tahtamı tavsiye ederim. Daha ucuz ve daha lezzetlidir
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 mustafacım gençler finallerini izleyemedim, ne yaptın? şampiyon oldun mu? 1
Guest ktm Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2012 mustafacım gençler finallerini izleyemedim, ne yaptın? şampiyon oldun mu? Sevgili Hocam burada bir gıdıklama yok değil mi.???? ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap