SrhtTT Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2012 Forehand ım le genelde atak ve spinli oynarım orta mesafeden.Backhandimle genelde kontrollü vuruslar , karsıya geçirme ve top spin vermeye calısırım. beraber oynadıgım Prof. kişiler Fx Light. Siyah 2mm iki tarafa bir de 729 Bomb u tavsiye etmişlerdi. Ama Forehand ime TIBHAR Legend Destroyer almayı düşünüyorum Uygun Olurmu Acaba?. olursa Legend Destroyer Kac mm. ve rengi ? teşekkür edrm şimdiden
ateşdener Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 hepsi güzelde rengi neyi değiştirecek onu anlamadım?
Ningauble Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 raketinizin bir tarafı siyah bir tarafı kırmızı olacak şekilde istediğiniz gibi seçebilirsiniz.
SrhtTT Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 kırmızısı ile siyahı birazda olsa fark edebiliyormuş demişlerdi banada ondan söyledım.
SrhtTT Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 benım sorum şu fx lightning yerıne legend destroyer alabilirmym forehandıme ?
ateşdener Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 ekonomik olarak karşılaya bileceksen kesinlikle al derim hem hafif , hem spinli , hemde çok fazla hızlı değil ideal bi lastik bence legend.
Recommended Posts