o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2012 imzamdaki lastikleri değişmeme daha var ama önceden bilgi edinmekte fayda var düşüncesiyle sorumu yazıyorum.hao tahtaya calibra ve omega3 ten sonra fh:hurricane3neo bh:skyline tg3neo taksam sizce oyun tarzım değişirmi ve ne gibi farklılıklar yaşarım.sonucu az çok tahmin ediyorum ancak yinede işimi sağlama alıyım .
haruncoskun Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 farkedilir ilk değişiklik kombinasyonun hızında olacaktır.. nispeten daha yavaş bir kombinasyonun olacak masadan uzaklaştıkça topların filede kalacak.. fırçalayarak spin yapmak durumunda kalacaksın.. ki yeni lastiklerinin daha sert olacağını da eklemeliyiz..
swan Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 omega 3 kalbe iyi gelir başka da bişey bilmiyom bu konuda not: çin lastikleri sert oluyor ama mermi gibi spin çıkarıyor. ilk başta bol bol hata yaparsın ama zamanla alışırsan baya avantaj olabilir oyunun için
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 benim amacım fiyatı yüksek olan avrupa lastiklerinin kalitesinde ucuz lastik bulmak.hele bi hurricane i alalım bakalım nasılmış,olmadı çareyi yine avrupa lastiklerinde bulurum . not:büyünce kendi lastiğimi üretcem
swan Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 gambler outlaw var onu denesene. lastik değiştirdiğimde ben denemeyi düşünüyordum not: ebay'de 10 lu paketler halinde dhs memo 3 filan satılıyor. fiyatları uygun oluyor
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 satış noktasından alabileceğim lastik olmalı.friendship lastikler güzele benziyor .tavsiye ediceğiniz lastik varmı
swan Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 belki forumda kullanılmış satan vardır. ekipman kısmına istediğin lastik özelliğini yazıp soruştursan? hem fazla para vermemiş olursun hoşuna gitmezse not: ben dhs2 ve dhs3 denemiştim. bu neo versiyonlarını hiç bilmiyorum
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 2.el almak istemem doğrusu.herhangi bir avrupa lastiğide alabilirim ama biraz cep yakar ve en az 6 ay kullanmam gererekebilir.ben istiyorumki ucuz olsun çok olsun
ozgur seker Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 2.el almak istemem doğrusu.herhangi bir avrupa lastiğide alabilirim ama biraz cep yakar ve en az 6 ay kullanmam gererekebilir.ben istiyorumki ucuz olsun çok olsun Ben de öyle istiyorum. DHS memo3 veya H3 Neo alıcam. Zaten forehand için Çin Lastiği istiyordum. Backhand için az yapışkanlı yumuşak bi çin lastiği alıcam. Memo 2 diyolar bu iş için. En azından daha önce forumda öyle okumuştum. Aslında Haifu Blue Whale 2'yi çok seviyorum ama yapacak bişi yok.
Recommended Posts