atillaserbest Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2012 Merhaba arkadaşlar; Belçika merkezli bu firmadan sipariş vereli tam 30 gün oldu fakat sipariş henüz elime ulaşmadı.Her siparişte teslimat süresi bu kadar uzun mu oluyor bilmiyorum ama buradan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar olursa teslimat süresinin bu kadar uzayabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalılar ki ha bugün ha şu gün gelir diyip benim gibi kargo yolları beklemesin:)Firmadan konuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor.Sadece 28 Aralık'ta kargoya verdiklerini belirtiyorlar. Daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlar varsa onlarda durum nasıldı acaba?
justcheerful Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Merhaba arkadaşlar; Belçika merkezli bu firmadan sipariş vereli tam 30 gün oldu fakat sipariş henüz elime ulaşmadı.Her siparişte teslimat süresi bu kadar uzun mu oluyor bilmiyorum ama buradan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar olursa teslimat süresinin bu kadar uzayabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalılar ki ha bugün ha şu gün gelir diyip benim gibi kargo yolları beklemesin:)Firmadan konuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor.Sadece 28 Aralık'ta kargoya verdiklerini belirtiyorlar. Daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlar varsa onlarda durum nasıldı acaba? Merhaba Paypay üzerinden alışveriş yaptıysan papay'a haber verip durdur o şekilde cevap veriyorlar
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 atilla merhaba, kargoya verildiyse muhtemelen gümrükte takılmıştır, bildiğim kadarıyla 100€ üzeri alışverişlerde gümrük vergisi isteniyor, bazen paket küçük olunca tutara bakılmaksızın gümrüğe takılmadan geçiyor ama her zaman risk mevcut, bazen de ptt kargo alıcıyı evde bulamadık diyerek kargoyu geri iade ediyor, en sağlıklısı gönderi numarası ile sorgulamak tim'e mesaj atarak gönderi numarasını iste ve ptt kargodan sordur
atillaserbest Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Turushan abi merhaba; gönderi numarasını istedim olmadığını söylediler.Sipariş tutarı 100€ nun altındaydı.PTT yi kaç kere aradık Kayhan abiyle, haberleri var arkadaş olduk adamlarla artık :)
atillaserbest Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Merhaba Paypay üzerinden alışveriş yaptıysan papay'a haber verip durdur o şekilde cevap veriyorlar Teşekkürler, bir de onu deneyelim bakalım.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Turushan abi merhaba; gönderi numarasını istedim olmadığını söylediler.Sipariş tutarı 100€ nun altındaydı.PTT yi kaç kere aradık Kayhan abiyle, haberleri var arkadaş olduk adamlarla artık :) hımm anladım abim, inşallah eline ulaşır, kayhan'a selam, bir aksilik olmazsa mart başında adana'dayım, gelince ararım
atillaserbest Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 ok abi baş üstüne.. inşallah her zaman bekleriz..
nedim Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 17 aralıkta timden sipariş verdim elime ürün ulaşmadı,satıcıdan mesaj ve açıklama yok
atillaserbest Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 ben de aynı dertten muzdaripim.paypal e itiraz mesajı yolladım,satıcının ödemeyi iade ettiği yazıyor ama hesapta para görünmüyor.ödemeyi yaptığım kredi kartımın son kullanım tarihi geçti belki o yüzdendir.paypal ile ödeme yaptıysan itiraz et diyeceğim ama itiraz süresi de 40 gün sanırım.
Burak86 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Yurtdışından alışveriş yapmanın her zaman böyle riskleri var özellikle ayakkabı ve tekstil alışverişlerinde değiştirmek tam bir eziyet.
nedim Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Ben de paypal e itiraz mesajı yolladım.TİMTTS para iadesini yapmış. Sanal kartımda iadeyi iki gün sonra yansıdı.
Lokman Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Tim'den 5-6 kez alışveriş yapmışımdır. Genelde 7-10 gun içerisinde teslim aldım. Bir keresinde gecikme olmuş idi; onun da sebebi elinde malzemenin kalmayışı idi ve biraz beklemek durumunda kaldım. Sonuç olarak postadan kaynaklı sorunlar zaman zaman olabiliyor; ancak Tim in hizmetinden her zaman memnun kaldım.
Bora Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2012 belçika'daki farklı bir siteden istanbul'a 5 günde t-shirt geldi.. hepsi aynı tip postayla yollamasına rağmen bazıları artık yoğunluktan mıdır nedir günü gününe kargoya vermiyor. normal süre 7(+/-) gündür.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2012 Ben artık sitelerin stok durumuna güvenmiyorum, önce mail atarak soruyorum. Elinde yoksa cevap vermiyor (yani sormadan sipariş vermiş olsam aylarca bekletir) elinde varsa hemen cevap veriyor. Bana göre artık bu tarz yabancı alışveriş sitelerinin yıldızı yavaş yavaş sönmeye başladı. Güven kalmadı. Sadece bildiğin tanıdığın ve güvendiğin yerden alışveriş yapmak lazım. Bir de, bu sanal mağazaların hepsinin bir güvenilirlik puanı olmalı. Bu tarz sorunları birkaç defa yaşadıktan sonra artık dikkat ediyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap