bsg18 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2012 Selamlar, Sizce en güzel ve en beğendiğiniz kenar bandı hangisi? Ben başlayayım: Andro kenar bandı. Cevaplar yazılırsa memnun olurum,okuyup geçmeyin lütfen... Saygılarımla....
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 bence kombinasyona göre değişir.lastik farklı tahta farklıysa bence gerek yok.bence raket kenar bantı olmadan daha havalı duruyor.ben eskiden hazır raketlerin kenar bantlarını sökerdim
bsg18 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 bence kombinasyona göre değişir.lastik farklı tahta farklıysa bence gerek yok.bence raket kenar bantı olmadan daha havalı duruyor.ben eskiden hazır raketlerin kenar bantlarını sökerdim Bende şuanda eski hazır raketim dhs 1002 nin kenar bandı var ama yapışkanlığı gitmiş durumda.Ancak kullanamam,çünkü aşırı ince 4 mm.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Butterfly'ın Tenergy kenar bantları müthiş şık duruyor ama kullanmak nasip olmadı.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Stiganın siyah kenar bandı çok hoşuma gidiyor
bsg18 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Butterfly'ın Tenergy kenar bantları müthiş şık duruyor ama kullanmak nasip olmadı. Duruşu güzel,ama ben butterflyın hiç bir bandını sevmiyorum.Lastikleri gibi kenar bantları da pahalı.Ayrıca ince.Şu ana kadar gördüğüm butterflyın en kalın kenar bandı 8mm.Bu yüzden kötü.Kenar bandını kalın sevdiğim için stiga,andro,tibhar( masatenisi.com daki mavi olan) tarzı bantlar hoşuma gider.Ama en güzel duranı,renklerin güzel birleşimi ve o karizmatik duruşu andro kenar bandında buluyorum şahsen.
bsg18 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Stiganın siyah kenar bandı çok hoşuma gidiyor Evet siyah olanı güzel.Ancak mavi siyah olanı var bir tane.Hoşuma pek gitmedi,beğenmedim.Ya da yıldızımız barışmadı diyeyim....
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Butterfly'ın çeşit çeşit 12 mm kenar bandı mevcut. Turuncu Tenergy olan bende var mesela. Stiga ve bunu beğeniyorum. Ama bant kullanmıyorum. 1
ongun Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2012 " Hocapaşa Pidecisi - Paket Servisimiz Vardır - 123 45 67 " kenar bandını kullanıyorum. Yeşil - Beyaz. Kimsede olmadığı için hoşuma gidiyor. 3
bsg18 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Butterfly'ın çeşit çeşit 12 mm kenar bandı mevcut. Turuncu Tenergy olan bende var mesela. Stiga ve bunu beğeniyorum. Ama bant kullanmıyorum. Evet,yeni gördüm spin spor da.Ama sadece tenergylerin mm leri yazıyor.
SirValek Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 masatenisi.com kenar bandını çok seviyorum siyah ustune turkuaz çok şekil bir görüntü oluyor uzaktan
cagan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Benim en hoşuma giden Andro'nun kenar bandıydı. Siyah üstüne sarı andro yazısı çok karizma duruyordu.
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 ben şahsen kenar bandı kullanmam raketi ağırlaştırıyo
eko-krem Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Stiga'nınkiler çok hoş ama kenar bandı kullanmam. Sırf üşengeçlik bizimki :)
Burak86 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2012 butterfly mor pembe kenar bandı
maxxus Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2012 en belirgin ve dikkat çeken renk siyah zemin üzerinde sarı yazıdır. Andro kenar bandı da bu şekilde ve gerçekten çok şık duruyor. 1
butterfly74 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2012 Yasaka nın kenar bantını sevıyorum sıyah ustune beyaz buyuk Y harfı sekıl duruo bence YASAKA
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bu arada süngerli bantlar var hem yapışkanı çok değil hemde darbe önlüyor... Türkiyede satılıyor mu ?
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bu arada süngerli bantlar var hem yapışkanı çok değil hemde darbe önlüyor... Türkiyede satılıyor mu ? Dr. Neubauer'in bantları var, sünger biçiminde. İnce şerit bir tarafı yapışkanlı sünger biçiminde kenar bandı, çok güzel, ama raketi ağırlaştırır mı bilemiyorum. Sedat Taşkın'da vardı bir ara.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Metal kenar bandı da var , sadece bir rakette görmüştüm bugüne kadar ama çok şıktı ve gerçekten raketi koruma namına işe yarıyodu.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Ben siyah bez bant kullanıyorum. İstenilen kalınlıkta tam kapatıyor kenarı.... (yapıştırıp fazlalığı cırt diye sökebiliyorsunuz)
echsoua Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bence de Andro.Siyah ve sarı iyi oluyor
surveyor Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bende xiom ve tibhar kenar bantları var. Tibhar'ın kırmızı siyah olan güzel bence.
omerfaruk Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Ben de Butterfly var kendim kullanmıyorum. Öğrencilerin raketine kullanıyorum. Andro nun siyah üzerine sarıyı da çok beğeniyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap