EÖZSİNAN Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2012 İyi günler.Ben de Ankara'da masa tenisi oynayabileceğim salon arıyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Bende :) Tufan Hocam sizin salona ne oldu?
EÖZSİNAN Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Bende :) iyi akşamlar.Gazi Üniversitesi Rektörlük binasının yanında masa tenisi salonu var dediler.Araştırıyorum.Oynamak isterseniz neticelenince oynayabiliriz..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gazi Üniversitesi yanında salon var dakim kullanabiliyor ki :/ ? Nereye başvurulur , nasıl izin alınır hiçbir şey yok ortada....Yoksa salon güzel , ama ben en son gördüğümde halk oyunları çalışması yaptırıyordular.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Çok oldu orası kapanalı Yeni yerlerde kolay bulunmuyor Ankarada
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Çok oldu orası kapanalı Yeni yerlerde kolay bulunmuyor Ankarada iyi günler Tufan abi, ben istanbul zeytinburnundan Yasin, iş nedeniyle 40 gün Ankara'da olacağım acaba sizin bildiğiniz, lig oyuncularının oynadığı antrenman yapabileceğim bir dernek klüp var mıdır ? veya sizin oynadığınız bir salon var mıdır ? aynı mesajı Burak'a da attım sizlerle tanışmaktan memnun olurum...
Burak86 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2012 Bulursanız bana da haber verin 1
maxxus Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Ankara'da en son otoparkta oynamıştım dimi burak :) 1
Burak86 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Otopark ? Valla nerde bulursak oynamaya çalışıyoruz. En son Cami'de oynadım diye hatırlıyorum
maxxus Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gökhanla bizi antrenman için götürdüğün yer öveçlerdi sanırım :)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 iyi günler Tufan abi, ben istanbul zeytinburnundan Yasin, iş nedeniyle 40 gün Ankara'da olacağım acaba sizin bildiğiniz, lig oyuncularının oynadığı antrenman yapabileceğim bir dernek klüp var mıdır ? veya sizin oynadığınız bir salon var mıdır ? aynı mesajı Burak'a da attım sizlerle tanışmaktan memnun olurum... Selam Yasin. Geldiğinde beni ara. Yer olarak çok müsait bir salonumuz yok ama istersen hem tanışırız hemde oynarız...
Burak86 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2012 Gökhanla bizi antrenman için götürdüğün yer öveçlerdi sanırım :) Evet ya ben orayı unutmuşum ama ondan sonra başka yerlerde de oynadık. Orası herkese açık değil
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2012 Selam Yasin. Geldiğinde beni ara. Yer olarak çok müsait bir salonumuz yok ama istersen hem tanışırız hemde oynarız... tamam abi şu an Ankaradayım telefonunu bulabilirsem arayacağım..Ayrıca Saadettin abinin selamı var :)
Eroll Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2012 Bence eryaman aile yaşama gelin, tufan hoca da buraya geliyor. Sonra da pek maç yapamadan gidiyor. 30 kişi sırada aç kurt gibi bekliyor sırada. Ankara abi burası nerelerde oynamadık ki. Parkta bahçede arasırada salonda. Federasyonun merkezinin olduğu yer burası. Belki ilgililer okurda halimize acırlar.
neuro Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Selam Yasin. Geldiğinde beni ara. Yer olarak çok müsait bir salonumuz yok ama istersen hem tanışırız hemde oynarız... Hocam ben de oynayacak bir salon arıyorum. ankarada 100.yıldayım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap