notsniw Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2012 Ben daha yeni keşfettim. Amcamın adı Remi Gaillard, fransız ama olsun, yarım saattir gülüyorum videolarına midem ağrıdı. http://www.youtube.com/user/nqtv 2
ongun Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Ağzım açık kaldı. Vallahi bravo Teşekkürler hocam
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Yok yok, Fransızlara bu aralar gıcığız diye bu kadar da moloz olabileceklerini düşünmeyelim artık.:) Bu işte kesin bir bit eniği var.:)
Saadettin Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Arkadaş ermeni asıllıymış onun içinde "staddan çıkarılmaya çalışılırsa çıkaran kişi veya kişiler hapse gönderilecektir" yasası çıkarılmış. ondan o kadar rahat..
swan Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 remi bu videonun 2007 versiyonu ile ünlü olmuştu bunun gibi bir sürü video yaptı ama benim favorim bu. ac/dc thunderstruck soundtrack olarak iyi gitmişnot: saadettin bey bende ermeni asıllıyım dünyanın herhangi bir yerinde de bunun bir faydasını göremedim fransaya gitsem bağırlarına mı basacaklar sizce? 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap