o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2012 Şimdilik aklıma gelenler bunlar.cevaplarınızı yazarsanız sevinirim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Bende şöyle ilginç bir durum var , servis ve sonrasında oyunu mükemmel kuruyorum diyebilirim , karşımda kim olursa olsun , ancak sayı bitirmede bir türlü yapamıyorum , çocuklarla çok çalışmamın bunda etkisi var diye düşünüyorum , son noktayı koyamıyorum...Ve heyecan da gerçekten önemli benim için , onu bi frenlesem çok şey çıkar da , özellikle Türkiye Şampiyonaları'nda heyecan mahfediyor beni...
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Konsantre olmam genelde ondan sanırım :P :))
Guest ktm Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 becerisizlik(yani rakipten kötü oynama).... ..bunun bezerleri diyeyim... ktm
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Oynamasını bilmediğimden :thup:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Rakibim benden iyi olduğunda kaybederim.
SirValek Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Bence maç tecrübesi yüzünden gerçekten şunu fark ettim karşınızdaki oyuncu sizden kötü de olsa maç tecrübesi varsa maçda üstün olabiliyor.
mutas Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Maç tecrübesizliği+Heyecan+Eksik Teknik=mutas
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Oynamayı hiç hemde hiç bilmiyorum...
aaozkan Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 konsantrasyon eksikliği rakip öne geçtiğinde maçı kaybetme kaygısıyla daha fazla hata yapma, aceleci davranma , uzun rallilerde kazandığım halde 2. 3. topa hamle yapma iç güdüsü hep kaybetmeme neden oluyor
bsg18 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Hepiniz kendinizi ele veriyorsunuz.Buradan biriyle maç yaptığında bir kişi,bütün püf noktalarını bildiği için yenebilir.Belki adamda heyecan vardır,bilir ve gider 50 kişinin önünde maç yapar.Ben uyanıklık yapıp cevap vermiyorum.
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 ben kimseyi yenemediğim için sorun yok
bsg18 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 ben kimseyi yenemediğim için sorun yok Çaktırma,ben de yenemiyrum da.
bsg18 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2012 Sakarlık derken :) Arkadaş herhalde maç esnasında masayı felan deviriyor,sonrada turnuvadan diskalifiye ediyolar onu. Kendimden biliyorum da.Bir kere üzerime masa düşüyordu.Maazallah Allah kimseye vermesin o sakarlığı.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2012 çok sebebi var tabi.. örneğin iki sporcu denk ise,büyük bir oranla maç tecrübesi fazla olan kazanacaktır.. yine çok fazla bir seviye farkının olmadığı bir durumda, rakibini hafife alan arkadaş; ilahi adalet tarafından mağlubiyetle cezalandırılabilir :) vb.
Meukriant Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2012 Bende de karşıdaki 3-4 kez cakıyor kurtarıyorum tam güzel pozisyon ben çakcam %80 sayı alamıyorum.
murti-ffm Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2012 ilk önce oyuncunun icinde kazanma azmi olucak,bence yenilmeyecek rakip yoktur kaybetmeyi aklina bile getirmiyeceksin.rakip son mac sayisini yapamadan o mac bitmez.ben cogu macta farkla gerideyken maci kendime cevirebildim tabi bu cok zorluyor ama sen sayi topladikca rakipte o kadar bocaliyor.rakipteki zayif noktayi cabuk ortaya cikarmaya calisin her rakipte mutlaka bir zayif taraf vardir oyununuzu bunun üzerine kurun ve birde kendinize has bir taktik bulun.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap