bsg18 Oluşturma zamanı: 24 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 24 Ocak, 2012 Merhabalar; Bu bilgi yarışmasında bilginizi ölçün.Ölçün dedim ama öyle ölçmeyle alakalı bir şey yok.Sadece 10 sorudan oluşan testi çözeceksiniz ve kaçta kaç yaptığınızı yazacaksınız. Ben başlayayım; 10'da 8 (3 ünü attım tuttu 2 sini bilmiyordum attım tutmadı ) Herkes kaçta kaç yaptığını yazarsa memnun olurum. Link: http://www.batuhan.g...2_Bilgi-Yar-mas Saygılarımla. İyi testler.
SirValek Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 1 Tane bilmediğim soru vardı attım tuttu oda 10/10 yaptım belkide bana kolay sorular geldi.
ongun Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Bildiğim soruları da attım, sıfır yaptım. İyi yapmış mıyım? Ehi
bsg18 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2012 Bildiğim soruları da attım, sıfır yaptım. İyi yapmış mıyım? Ehi Çok iyi atıyorsunuz ve çok iyi atıcısınız.O zaman sizi servis atıcı köşesine alalım da servisi atınca karşılayamayanlara servis atın.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Ben fena çaktım...Yazmıyayım da akıl, zeka, genel kültürüm ortalıklara dökülmesin.. ktm
bsg18 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2012 Ben fena çaktım...Yazmıyayım da akıl, zeka, genel kültürüm ortalıklara dökülmesin.. ktm Sizin kendi kendinize 'kötü' dediğiniz genel kültürünüz,benim 'olmayan' genel kültür bilgimi rahatlıkla ezebilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap